Coafuri

#coafura vedete #coafura #cocuri #cocuri in voga #stilul vedetelor

5 cocuri in voga inspirate din stilul vedetelor

Tendintele in coafura sunt in continuare favorabile luxuriantelor cocuri, variante de aranjare a parului in voga pentru evenimentele speciale la care vei participa la finele acestui an. Stilul vedetelor s-a adaptat si el tendintelor, mai ales pe covorul rosu, unde au inspirat de fiecare data publicul cu cocuri desprinse din revistele de moda.

Cu rasuciri frantuzesti sau intr-o forma clasica si feminina, cocurile sunt in voga de sarbatori, asadar nu te sfii sa iti aranjezi astfel parul. Inspira-te din stilul vedetelor si bucura-te de la un look perfect la sfarsit de an!


1. Zooey Deschanel

Cocul purtat de Zooey Deschanel poarta amprenta anilor '60, prin volumul care emana multa eleganta si un aer aproape opulent. Pentru a obtine forma bufanta a cocului in crestet, tapeaza parul cu un pieptene, apoi netezeste forma in exterior cu varful periei.



Foto: ivstatic.com


2. Nicole Richie

Infrumuseteaza un coc clasic cu ajutorul catorva bucle structurale in partea din fata, pentru un aer retro in voga. Traseaza o carare laterala extrema si foloseste ondulatorul pentru a defini puternic suvitele ondulate, apoi rasuceste varfurile in interior si fixeaza-le cu cateva agrafe subtiri.



Foto: ivstatic.com


3. Hayden Panettiere

Adauga o nota senzuala cocului rasucit fixandu-l intr-o parte si lasandu-ti bretonul liber, precum coafura frumoasei Hayden Panettiere. Cocul trebuie sa stea fix chiar in spatele urechii, iar daca vrei un look mai nonconformist, da-i o forma neregulata.



Foto: ivstatic.com


4. Allison Williams

Un coc delicat, cu o carare discreta pe mijloc, te va face sa arati cel putin la fel de feminina precum Allison Williams. Prinde-ti parul in coc la spate, chiar la baza gatului, lasand cateva suvite razlete sa iti incadreze chipul.



Foto: ivstatic.com


5. Salma Hayek

Vrei sa ai o imagine moderna si usor "salbatica"? Inspira-te din coafura surprinzatoare a actritei Salma Hayek si prinde-ti parul in coada, cat mai aproape de crestetul capului. Prinde coada intr-un coc dezordonat, fixat cu cateva agrafe. Lasa doua suvite de-o parte si de alta a chipului, iar daca porti breton, incearca sa il aranjezi cat mai simetric pe frunte.



Foto: ivstatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare