Coafuri

#vedete #coafuri # coafuri vedete #coafuri cu stil #cafura sarbatori

5 coafuri cu stil pentru sarbatori, inspirate de vedete

Chiar daca in zilele de sarbatoare vei fi mult mai ocupata cu pregatirea bucatelor apetisante sau cu impodobitul locuintei, nu trebuie sa uiti sa ai grija imaginea ta si sa te aranjezi cat mai cochet. Noi am aruncat o privire la coafurile vedetelor de la Hollywood pentru a-ti oferi cateva sugestii pentru o coafura sofisticata si rapida.


1. Coafura boho cu bentita metalizata

Inspira-te din stilul frumoasei actrite Keira Knitley si alege o coafura boho chic, usor dezordonata. Pulverizeaza fixativul peste suvitele aparent dezordonate, prinde-ti parul la spate, apoi fixeaza-ti bentita. Daca vrei sa surprizi aerul festiv al Craciunului, alege-ti o bentita de culoare rosie cu sclipici.


2. Coafura Pompadour

Alege o coafura sofisticata, in genul celei purtate de actrita Jessica Biel, pentru petrecerea de Revelion. Aplica spuma de par pe parul umed, apoi usuca-l si tapeteaza partea din varful capului. Netezeste parul si prinde-l apoi la spate in coada sau coc simplu.


3. Coafura coada de cal cu suvite ondulate

Pentru un stil tineresc si lejer, poarta-ti parul prin in coada de cal. Accentueaza-ti trasaturile cu ajutorul buclelor, intocmai ca frumoasa Kate Hudson.


4. Coafura rock pentru par scurt

Esti curioasa cum s-a coafat cantareata Pink pentru a obtine acest look nonconformist? Nimic mai simplu! Adauga inaltime si volumul coafurii tale cu ajutorul unei perii rotative, apoi foloseste agrafe simple, de culoare apropiata cu nuanta parului tau.


5. Coafura romantica cu agrafa stralucitoare

Daca te mandresti cu un par bogat si lung, alege sa porti o coafura naturala. Prinde-ti in par o agrafa pretioasa sau chiar o diadema cu strasuri si lasa-ti buclele sa cada peste umeri.

Foloseste un mic truc si alege sa porti aceasta coafura pentru o petrecere fastuoasa, alaturi de tinuta somptuoasa. Vedeta americana de televiziune Lauren Conrad a mizat pe simplitate si a demonstrat ca poate avea un look impecabil, chiar daca a stat doar 15 minute in fata oglinzii.



Sursa foto: newhairstyles7.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului