Coafuri

#coafuri #coafuri simple #coafare par #coafuri de seara

4 coafuri uimitoare de seara

Te pregatesti pentru o petrecere speciala si nu stii cum sa iti aranjezi parul? Iata cateva tipuri de coafuri elegante si foarte lejere, pe care le poti realiza singura si care te vor ajuta sa fii atractia serii:

1. Coada medie

Coada medie este o coafura clasica, insa perfecta pentru un eveniment de seara. Pentru a-ti realiza acest tip de coafura parul tau nu trebuie sa fie neaparat foarte lung ori cu prea mult volum. Cu ajutorul unor bucle simple, coada ta medie va arata fabulos.

Pentru a da o nota si mai eleganta coafurii tale, o poti accesoriza cu o brosa sau o clama subtila, incrustata cu pietre pretioase.

2. Cocul jos

Cocurile sunt coafuri simple, ideale pentru seara. Acestea sunt mereu in tendinte, insa in acest sezon vin intr-o maniera mult mai indrazneata, cu un aspect usor neglijent. Astfel, daca participi la un eveniment de seara si vrei sa te simti cat mai confortabil, alege un coc jos, foarte lejer.

In plus, aceasta coafura se realizeaza foarte usor. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti prinzi la spate parul, in forma unui coc lejer, din care sa tragi cateva fire rebele, pentru un aspect usor ciufulit, insa plin de eleganta.

3. Coada de cal pe o parte

O coafura foarte simpla si romantica de seara este si coada de cal pe o parte. Pentru un plus de efect, poti lasa sa cada pe umeri si cateva suvite ondulate, despartite.

Daca vrei sa adaugi si mai multa eleganta coafurii tale, o pot accesoriza cu o broasa sau o diadema simpla.

4. Coada de cal inalta

Daca esti pe fuga si nu ai timp sa iti realizezi o coafura sofisticata de seara, atunci poti sa optezi cu incredere pentru o coada de cal inalta. Pentru mai mult efect poti sa iti ondulezi parul la capete sau sa il lasi neted. Asigura-te insa ca aceasta este fixata foarte bine si nu ezita sa foloseti fixativ din abundenta. Daca nu ai cu un elastic de par foarte elegant, il poti masca cu cateva suvite de par. Coada de cal este usor de realizat si te poate scapa rapid din orice situatie.

Sursa foto: imujer.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare