Coafuri

#coafuri #tunsori #coafura #femei de afaceri #aranjare par

3 coafuri pentru femeile de afaceri

Orice femeie de succes a inteles ca, dincolo de abilitatile sale de lider innascut, imaginea ocupa un rol la fel de important. De la vestimentatie, accesorii, machiaj sau coafura, femeile de afaceri analizeaza minutios fiecare aspect care contribuie la realizarea unei imagini impecabile pe care sa o afiseze in mediul sau de lucru.

Stilistii apreciaza ca femeile din mediul de afaceri mizeaza pe tunsorile simple si stilate si prefera culorile de par sobre. Iata care sunt cele mai apreciate coafuri pe care le poarta femeile de succes.


1. Coafura bob clasic

Pentru ca femeile de afaceri sunt, de obicei, angrenate intr-un stil de viata alert si solicitant, acestea prefera tunsorile simple si bine definite. O coafura clasica, de tip bob, este alegerea ideala pentru femeia de afaceri moderna, mai ales ca i se potriveste la orice varsta.

Pentru aceasta coafura, o nuanta naturala este cea mai potrivita alegere, deci poti miza pe tonurile de saten sau castaniu. Incearca nuante precum chocolat, moka sau caramel daca ai tenul masliniu/inchis la culoare si orienteaza-te catre bronz, saten inchis sau saten cu reflexii aurii daca tenul tau are subtonuri reci.

Cand ai un program zilnic foarte incarcat, alegand tunsoarea bob ai tras cartea norocoasa. Nu trebuie decat sa aplici putina spuma de par de la radacini spre varfuri, apoi sa usuci parul pe suvite si sa il rasucesti spre interior.


 

2. Coafura coc frantuzesc

Pentru o cina de afaceri sau un dineu, alege sa iti prinzi parul intr-un coc frantuzesc. Este o coafura rafinata, care iti ofera prestanta, in plus, nu necesita un machiaj puternic.

Pentru aceasta coafura nu ai nevoie decat de 20 de minute in fata oglinzii, un set de agrafe, fixativ si perie de par. Totusi, daca parul tau este ondulat, renunta la cocul frantuzesc, deoarece acesta arata bine doar pe parul perfect intins.


 

3. Coafura clasica, in trepte

O alta tunsoare preferata de femeile de afaceri este cea in trepte. Vei obtine un look sofisticat si modern, fara prea mare efort. Evita extremele si nu incerca sa porti parul tuns foarte scurt, daca varsta nu iti mai permite. Pentru ingrijirea unei coafuri de acest fel, nu ai nevoie decat de o perie rotativa si spuma de par.



Sursa foto: eatlovesavor.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare