Coafuri

# cum te coafezi #perie rotativa #coafura rapida #coafura #tunsoare

3 coafuri gata in 15 minute

De cele mai multe ori timpul nu este aliatul tau, asa ca parul nu are parte de atentia cuvenita pentru ziua agitata care te asteapta. Si cum o coafura chic nu se poate obtine doar prin simpla periere a parului, ar trebui stii cateva trucuri care sa te scoata mereu din incurcatura.

Par netezit si aranjat

O coafura naturala si plina de vitalitate va fi intotdeauna in tendinte. Pentru aceasta varianta ai nevoie de o perie rotativa, cum ar fi Brush Activ` Nano Smart de la Rownta, care te ajuta sa-ti usuci si coafezi parul in acelasi timp. Separa parul umed in suvite cu ajutorul unor agrafe. Pozitioneaza peria cat mai aproape de radacina si actioneaza sistemul de rotatie coborand incet catre varfuri, pana cand suvita este complet uscata si aranjata. Important este sa incepi cu suvitele de la spate, apoi cu cele din laterale, terminand cu cele din partea de sus.

Trucul expertului: Foloseste peria cu diametru mare pentru aranjarea generala a coafurii, iar pe cea mica pentru a accentua intoarcerea parului catre interior sau exterior. De asemenea, tine cont de grosimea suvitelor coafate: cu cat acestea sunt mai subtiri, cu atat mai usor vei obtine o coafura plina de vitalitate pentru intreaga zi!

Bucle lejere pentru un aspect jucaus

Aranjeaza suvitele de par incepand de la spate, fixand alternativ dedesubtul sau deasupra suvitei de par peria rotativa. Miscarea de rotatie mai degraba lenta a dispozitivului va da volum parului tau. 

Truc: Buclele si onduleurile se realizeaza intorcand suvite subtiri cu ajutorul periei cu diametru mic. Suvitele intoarse trebuie sa se raceasca fara a fi atinse, apoi buclele si onduleurile trebuie aranjate doar cu degetele, fara sa te folosesti de perie sau de pieptene.

Bretonul in functie de forma fetei

Tine cont de forma fetei, atunci cand iti aranjezi bretonul, astfel vei capata un look desavarsit, care iti va evidentia trasaturile. Daca forma fetei este patrata, aranjeaza-ti bretonul intr-o parte pentru un aspect chic, iar daca ai fruntea mai lata bretonul scurt si drept pana in dreptul ochilor iti va oferi o alura trendy. Pentru bretonul mai lung este recomandat sa folosesti peria cu diametru mai mare, care va intinde mai bine parul, in timp ce bretonul scurt se va aranja perfect cu peria cu diametru mic. Fixeaza la radacina peria dispozitivului si intoarce suvita catre interior, pana la uscarea completa.

Truc: Pentru ca bretonul sa arate bine din profil, foloseste Rowenta Brush Activ` Nano Smart  pentru a da volum parului de la radacina.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare