Coafuri

#coafuri #tunsori si coafuri #celebre #coafuri filme #coafuri petreceri

3 coafuri celebre din filme, potrivite pentru petrecere

Tonul in moda este dat in primul rand de vedete. Coafurile, vestimentatia, machiajul pe care le au starurile sunt imediat preluate de femei din intreaga lume. O buna sursa de inspiratie si de incredere o reprezinta personajele de film. Cu siguranta ai admirat macar o singura data o coafura purtata de una dintre actritele preferate sau chiar ai adoptat-o. Iata cateva coafuri celebre din filme care ar putea fi potrivite pentru tine daca te pregatesti sa mergi la o petrecere:


1. Coafura purtata de Kate Winslet in "Titanic"

Filmul "Titanic" a ilustrat, pe langa o frumoasa poveste de dragoste, si o adevarata lectie de stil. Tinutele somptuoase si pline de eleganta au reprezentat o buna sursa de inspiratie pentru femeile care tin la stilul rafinat. De asemenea, coafurile retro purtate de frumoasa actrita Kate Winslet au fost rapid adoptate. Astfel, daca te pregatesti de o petrecere sau un eveniment care impune eleganta, poti adopta coafura lejera, putin buclata, in care a prins lejer cateva fire. Aceasta coafura insipira atat lejeritate si comoditate, dar si eleganta.


2. Coafura purtata de Angelina Jolie in "Mr and Mrs Smith"

O alta coafura perfecta pentru o petrecere este cea purtata de actrita Angelina Jolie in pelicula "Mr and Mrs Smith". Vedeta, o adepta a stilului lejer si clasic, a avut intotdeauna cofuri simple, insa de efect. Intr-un dintre scenele filmului "Mr and Mrs Smith", Angelina Jolie are o coafura foarte usor de realizat, cu care cu siguranta vei atrage privirile asupra ta. Vedeta isi poarta parul desprins, avand o carare pe o parte, intors putin la varfuri si taptat in crestet pentru a obtine volum. Aceasta coafura denota simplitate, dar si rafinament, prin urmare nu ezita sa o incerci.


3. Coafura purtata de Carey Mulligan in "The Great Gatsby"

Daca ai parul scurt nu trebuie sa te ingrijorezi - o simpla vizionare a filmului "The Great Gatsby" iti poate oferi nenumarate stiluri de coafuri potrivite pentru o petrecere. Actrita Carey Mulligan poarta are o tunosoare scurta, cu breton, cu parul putin intins, careia ia da efect cu ajutorul unei diademe stralucitoare, ce ii confera o eleganta subtila.



Sursa foto: ibnlive.in.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din tunsori-coafuri

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare