Pentru el

#secrete de stil barbati #secrete de stil #barbati

TOP 5 SECRETE de STIL pentru barbati

Nu este deloc dificil sa ai un stil special si sa te imbraci astfel incat sa arati bine si sa te simti bine. Exista cateva secrete pe care toti barbatii bine imbracati le cunosc deja si care cantaresc foarte mult in aspectul vestimentar. Daca te gandesti ca totul tine de branduri de lux si mii de euro cheltuiti pe haine, afla ca te inseli, ca sa te imbraci bine exista alte secrete.

Iata care sunt cele 5 secrete de stil pentru barbati, de care trebuie sa tii cont daca vrei sa ai o imagine placta in societate:

Ai grija la aspectul fizic

Nu este vorba despre frumusete fizica asa cum te-ai gandi. Este important sa ai grija de tine: manichiura mereu ingrijita, parul mereu curat, barba aranjata si dantura ingrijita. Astfel de aspecte sunt extrem de importante si daca nu le iei in considerare, nu iti vei putea desavarsi un stil vestimentar. Ingrijirea fizica trebuie sa primeze inaintea hainelor alese cu grija, deoarece aceste detalii vor fi observate de orice persoana cu care interactionezi.

Alege haine care ti se potrivesc

Nu incerca sa copiezi stiluri care nu ti se potrivesc.

Hainele pe care le porti trebuie sa fie in primul rand masura potrivita. Nu te imbraca in haine mai largi doar de dragul de a o face si nici in haine foarte mulate deoarece nu arata deloc estetic.

Nu trebuie sa te imbraci in tendinte, daca acestea nu ti se potrivesc. Atunci cand esti o fire mai sportiva este in regula ca acest lucru sa se observe in vestimentatia ta de zi cu zi, precum si daca esti o persoana foarte eleganta este ok sa lasi asta sa se observe.

In general, este o idee buna sa porti haine clasice, tricouri simple, geci in culori neutre si jeansi inchisi sau deschisi la culoare. In cazul in care cauti sa cumperi online piese de baza pentru garderoba ta, Monarchformen iti sta la dispozitie cu o gama larga de modele.

Cumpara-ti unul sau mai multe costume pentru ocazii speciale

Un costum ar trebui sa reziste probei timpului.

Nu este bine ca ocaziile speciale sa te prinda nepregatit, asa ca este bine sa ai in dulap cel putin un costum pe care sa il porti atunci cand apare un eveniment neprevazut. Alege ceva clasic, in culori neutre si care sa fie pe masura ta. Daca esti o fire mai indrazneata, poti opta pentru ceva mai colorat.

Gasesti costume de barbati atat online, cat si in magazinele de specialitate, ramane alegerea ta cat timp vrei sa acorzi acestei activitati.

Investeste intr-un ceas de calitate

Un ceas de calitate poate fi purtat o viata!

In functie de bugetul tau, este o idee buna sa investesti intr-un ceas clasic, de calitate, fie el cu curea de piele sau curea metalica, pe care sa il poti purta in aproape orice imprejurare. Desi pare neinsemnat, acest accesoriu este deseori observat in stilul barbatesc si extrem de apreciat.

Fii increzator!

Increderea in tine este cel mai important factor al stilului tau. Ea va fi observata, apreciata si te va face sa te simti bine in pielea si in hainele tale. Cunoaste-ti atuurile si foloseste-le in avantajul tau. Cat despre defecte, incearca sa faci ceea ce poti in privinta lor, dar nu le lasa sa te acapareze.

Stilul tau este unic si trebuie sa fie asemanator personalitatii tale. Incearca aceste sfaturi si vei vedea cum schimbarea in bine nu intarzie sa apara!

Sursa foto principala: shutterstock.com

Surse foto secundare: unsplash.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului