Pentru el

#tinuta #petrecere #craciun

Tinuta masculina pentru petrecerea de Craciun a firmei

Tinuta pe care o alegi pentru petrecerea de Craciun a firmei este importanta, deoarece va fi tinuta minte multa vreme de acum inainte.

Petrecerea de Craciun a firmei este una dintre ocaziile care iti pot influenta viitorul carierei. Impresia pe care o faci sefilor te poate ajuta sau iti poate dauna, de aceea tinuta reprezinta pentru multi cea mai mare sursa de stres.

Cel mai important sfat legat de tinuta pe care o vei alege pentru petrecerea de Craciun a firmei: alege o tinuta diferita de ce porti zi de zi la serviciu!

In functie de locatia aleasa pentru petrecere, ai la indemana mai multe variante, insa este indicat sa porti o tinuta diferita de garderoba ta obisnuita.

 

Tinuta eleganta

 

Chiar daca petrecerea se desfasoara chiar la birou, imediat dupa programul de lucru, alege o tinuta usor diferita. Daca porti costume zi de zi, imbraca-te cu un alt costum in ziua petrecerii.

In cazul in care nu te poti hotari asupra unei tinute, alege versiunea mai conservatoare. In timp ce femeile au mai multe optiuni pentru tinuta purtata la petrecerea de Craciun a firmei, alegerile barbatilor sunt mai restranse.

Chiar daca tinuta potrivita este conservatoare, poti alege un articol vestimentar mai festiv. Fie ca e vorba de un sacou de catifea sau o cravata cu nuante metalice, acest detaliu iti va completa tinuta pentru petrecere.

Nicio tinuta eleganta nu poate fi completa fara un ceas de mana. Daca ai un ceas pe care nu il porti zi de zi pentru ca tii prea mult la el, aceasta este ocazia perfecta pentru a-l scoate in lume.

 

Tinuta casual

 

Daca atmosfera de la jobul tau si locatia petrecerii nu sunt foarte pretentioase, poti renunta la costum. Acesta poate fi inlocuit de un pulovar purtat peste o camasa.

Petrecerea de Craciun nu iti permite sa renunti la cele mai multe reguli pe care le urmezi zi de zi cand iti alegi tinuta pentru serviciu.

Nu alege un pulovar foarte colorat sau incarcat. Chiar daca este vorba despre o ocazie festiva, evita puloverele cu modele specifice Sarbatorilor de iarna.

Dupa ce ai ales pulovarul, gaseste o camasa care sa se asorteze. In cazul in care te-ai hotarat sa porti un pulovar cu un model multicolor, asorteaza camasa la una dintre culorile secundare.

Daca ai ales un pulovar uni, poti alege camasa intr-o culoare complementara. Verifica intotdeauna efectul final in oglinda si, daca se poate, la lumina naturala. Unele culori pot da aparenta ca se potrivesc la lumina unui bec economic , dar poti descoperi inainte de petrecere ca nu esti multumit de tinuta ta.

Tricourile sunt interzise la petrecerea de Craciun a firmei. Daca totusi vrei sa porti un tricou sub camasa, alege unul simplu, uni. Evita camasile cu anchor foarte larg. Chiar si cel mai atragator piept trebuie sa fie acoperit corespunzator pentru petrecerea de la birou.

Daca blugii sunt des intalniti la locul tau de munca, ei pot fi purtati si la petrecerea de Craciun. Alege insa o culoare mai inchisa si un model care sa iti asigure in primul rand confortul. Pantalonii prea stramti te vor impiedica sa te relaxezi.

In cazul pantofilor, poti alege ceva diferit de incaltamintea pe care o porti zi de zi la munca, insa pastreaza tonul general al tinutei. Evita incaltamintea creata special pentru activitati sportive sau bocancii.

 

Fie ca alegi o tinuta eleganta sau una casual pentru petrecerea de Craciun a firmei, nu uita sa te barbieresti de dimineata. Nici cea mai eleganta tinuta nu va putea distrage atentia de la faptul ca ai barba de trei zile.

Pregateste-ti cu una sau doua zile inainte tinuta aleasa pentru petrecerea de Craciun de la serviciu. Daca lasi totul pe ultimul moment, risti sa descoperi ca pantalonii sau camasa pe care vrei sa o porti nu este calcata.

Dupa ce ti-ai ales tinuta, accesorizeaz-o cu un zambet si vei fi pregatit pentru petrecerea de Craciun de la job.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului