Pentru el

#slip #barbatesc #mare #plaja #apa #boxeri

Slipul barbatesc, pentru o vara in tendinte!

Nu numai femeile sunt cele care vor sa atraga atentia pe plaja ci si barbatii. Tocmai de aceea, pentru multi dintre ei, alegerea slipului este foarte importanta.

Desi poate fi denumit un accesoriu pentru ca de cele mai multe ori il porti ocazional numai in perioada verii, pe plaja, slipul trebuie sa raspunda la mai multe criterii: sa iti ofere libertatea de miscare pentru a putea inota in voie, dar sa fie si in tendinte, potrivit personalitatii tale.

Shorty, surfer sau boxer, cu imprimeuri , in culori vii sau cu motive hawaiene, slipul de baie trebuie sa te faca sa te simti confortabil in orice situatie. Asa ca, domnilor, daca inca mai sunteti in cautarea unui slip deosebit, iata ce v-am pregatit.

Slip mov

Este un slip pentru un barbat extrem de jovial, caci culorile sunt extrem de vii, ornat cu motive amintind de palmierii din jungla si florile tropicale. Este un slip care pune in valoare toate tipurile de piele, asa ca dragilor nu va faceti griji ca sunteti prea albi: puteti opta pentru genul asta de slip de baie!

Slip rosu

Acest model este indispensabil pentru iesirile la piscina dupa ce ai iesit de la serviciu si vrei sa te relaxezi, undeva aproape de casa. Nuanta si croiala este perfecta pentru cei care vor sa atraga atentia si sa faca noi cuceriri .

Slip orange

Perfect pentru o zi de vara pe plaja! Acest slip de baie foarte colorat iti va creea o stare de buna dispozitie si de relaxare. Culorile dinamice in tonuri de rosu si orange se potrivesc perfect cu o piele frumos bronzata. Pentru mai multa „siguranta” si confort, acest slip este prevazut cu un snur in jurul taliei.

Slip albastru

Pentru piscina sau pentru plaja, cu acest slip te vei simti extraordinar si vei fi sic in toate circumstantele. Este un slip potrivit barbatilor cu cateva kilograme in plus datorita dungilor verticale foarte fine, argintii, care au rolul de a alungi silueta, la fel ca si cele doua benzi rosii din lateral, care delimiteaza practic picioarele de partea dorsala.

Slip hawaian

Foarte original, datorita motivelor florale si culorii albastru-marin care creeaza un fundal perfect si te introduce usor in exotismul vacantei. Imbracat asa, te vei simti contopit cu albastrul profund al marii. Nu iti vei face probleme cand vei iesi din apa pentru ca materialul este special creat sa se usuce in doar cateva minute.

Slip bleu

Acest slip, tip pantalon scurti poate fi purtat atat pe plaja cat si la o terasa. Este o tinuta estivala potrivita pentru vacanta in care te vei simti minunat. Simplu si sic in acelasi timp, slipul este special creat pentru a-ti oferi confortul de care ai nevoie in apa, cat si in timpul practicarii sporturilor de vara: volei, inot, surf etc.

Slip cu motive „funny”

Vrei sa ai o tinuta unica pe plaja? Atunci opteaza pentru un astfel de slip! Daca esti un tip amuzant, cu siguranta ti se potriveste si iti va pune in valoare farmecul personal. Il poti folosi pentru sporturile nautice fara nicio problema deoarece iti ofera libertatea de miscare de care ai nevoie.

 

Slip cu imprimeuri florale

Ornat cu flori albe si portocaliu aprins, acest slip de baie iti ofera o nota de exotism, fiind un model exclusivist special creat pentru barbatii care vor sa fie chic pe plaja. Este o tinuta la moda cu care te vei face remarcat fara indoiala pe plaja. Este un model care pune in valoare pielea inchisa natural sau bronzata. Materialul este de asa natura creat incat sa se usuce in doar cateva minute de la iesirea din apa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare