Pentru el

#petreceri final de an #final de an #stil masculin #sarbatori #costum #petreceri #barbati

Si barbatii trebuie sa arate bine! Pregateste-te pentru petrecerile de final de an!

Sa fi pregatit pentru a petrece in stil mare inseamna sa ai o atitudine increzatoare, sa ai un stil vestimentar perfect si sa actionezi. Si tu poti avea orice iti doresti, iar acum este momentul sa ai o tinuta de petrecere la superlativ!

Stiu ca primul lucru care iti trece prin gand este o garderoba foarte vasta, care sa cuprinda foarte multe stiluri vestimentare, insa am o veste buna pentru tine: are legatura cu alegerile pe care le faci. Este suficient sa ai un singur sacou de catifea care ti se potriveste, sa il asortezi cu o camasa eleganta cu un imprimeu aparte, cu atitudinea potrivita ai sa devii regele petreceri.

Cand costumul in carouri devine elegant

Daca te gandesti ca toate costumele in nuante de albastru sunt la fel, te inseli! Un costum navy in carouri denota putere, incredere si succes, asa ca ai toate motivele sa il porti. Cei mai mari oameni de succes au cel putin un costum navy in recuzita, si sa nu mai mentionam de cei mai cunoscuti presedinti, care s-au impus prin atitudine, decizii si incredere.

Costumul navy denota roialitate si o gandire bine structurata. Si stiu ca vrei sa faci o impresie buna in orice moment!

Poarta masura care ti se potriveste

Sigur ca nu este suficient doar sa ai un astfel de costum in recuzita, ci este absolut important sa porti masura care ti se potriveste. Cele mai multe brand-uri au creat costume si sacouri slim fit, care respecta linia corpului si care vin ca turnate, iar acestea trebuie sa fie cu siguranta si pe lista ta de cumparaturi.

Combinatia vestimentara cea mai buna

Costumul nu trebuie sa fie cel clasic, inchis, daca esti de parere ca nu ti se potriveste. Poti, in schimb, daca vrei sa ramai in aceasta zona vestimentara, sa alegi o combinatie inedita sacou si pantaloni eleganti.

Moda masculina nu se rezuma doar la piese vestimentare clasice si la culori anoste, ci cuprinde o gama mult mai variata de creatii si stiluri, astfel incat sa alegi hainele care ti se potrivesc si care iti completeaza personalitatea.

In plus, indiferent ce stil iti place sa abordezi, afla ca sacourile verzi sau grena pot fi asortate in nenumarate moduri! Poti sa le porti cu piese uni, in culori simple sau poti sa optezi pentru un stil mai indraznet si sa le asortezi la culori mai aprinse. O combinatie foarte inspirata poate fi aceea compusa din sacou de catifea grena, camasa bleumarin si accesorii care sa cuprinda cele doua culori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare