Pentru el

# dieta barbati #stil masculin #virgil iantu #catalin crisan #showbiz #horia brenciu #dieta #barbati

Si barbatii din showbiz tin diete. Iata cum au reusit sa slabeasca

Horia Brenciu

Sursa foto: facebook.com

Spune ca la fiecare concert slabeste cel putin doua kilograme si il credem pe cuvant stiindu-i stilul plin de viata. Dar putini si-l mai amintesc pe Horia Brenciu de pe vremea cand avea 125 de kilograme. "Pot sa spun ca este o bucurie sa te vezi slab", marturisea Horia in urma cu mai multi ani, atunci cand, dupa mai multe cure de slabire, a reusit sa dea jos nu mai putin de 27 de kilograme.

Artistul marturisea ca, in primul rand, a renuntat la dulciuri, marea sa pasiune. Apoi, pe langa sport la sala, a mai facut si sedinte la aparate pentru slabit intr-o clinica medicala. Inotul, sauna si jacuzzi au contribuit si ele la forma de acum a artistului.

Virgil Iantu

Sursa foto: comunicatemedia.ro

Si virgil Iantu a avut o perioada in care kilogramele ii scapasera putin de sub control. Dar nu a durat mult pana a inteles ca trebuie sa slabeasca, asa ca a ales un program de nutritie personalizat.

"Nu cred intr-un regim alimentar general valabil. El trebuie sa fie personalizat si construit pe o alimentatie echilibrata si sanatoasa. Si mai e un lucru esential. Sa iti pese de tine!", a marturisit Virgil Iantu pentru slabsaugras.ro.

Artistul spune ca problema lui a tinut mai mult in a transforma tesutul adipos in musculatura. "Nu aveam de scazut mult in greutate, dar tinta mea era sa fac acest schimb", a mai spus Iantu, care a dezvaluit pentru adevarul.ro faptul ca programul pe care l-a urmat se numeste Limitless. Este personalizat atat in ceea ce priveste alimentatia, cat si antrenamentul fizic.

Catalin Crisan

Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Un alt artist care a ajuns acum aproape tras ca prin inel este Catalin Crisan. 32 de kilograme a dat jos cantaretul in doar 10 saptamani.

Catalin spune ca a urmat o dieta personalizata, in care lua cinci mese pe zi, astfel incat niciodata sa nu ajunga la senzatia de foame. "Am imbinat dieta cu sportul. Regimul recomandat impunea si miscare. Astfel, zilnic trebuia sa parcurg in jur de 1,5 kilometri. Pentru a parcurge aceasta distanta, mi-am cumparat un stepper, la care lucram dimineata, seara sau la pranz, in functie de program", a marturisit interpretul.

Sursa foto: unica.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare