Pentru el

#geci barbati #moda barbati #geci #barbati

Sfaturi utile pentru a purta gecile pentru barbati in combinatii fashion

 

 

Exista mai multe geci barbati pe piata, care pot fi alese in functie de tinuta dorita. Tot ce trebuie sa faca un barbat este sa ia in calcul stilul personal si sa tina cont de acesta in momentul in care isi alege geaca. Avand in vedere acest aspect, exista o serie de sfaturi utile pentru alegerea corecta a acestor piese vestimentare.

 

Geci barbati pentru tinute casual

Tinutele casual sunt cele mai permisive, motiv pentru care nu va fi greu sa se gaseasca geci barbati pentru orice stil si cu orice aspect. in stilul casual se incadreaza, in general, tot ce implica haine lejere si perfect concepute pentru un nivel ridicat de confort.

Din acest motiv, persoanele care se imbraca astfel nu se vor plange niciodata de faptul ca se simt incorsetate sau ca hainele ii obosesc.

Lejeritatea stilului casual implica faptul ca hainele pot fi combinate fara ca barbatii sau femeile sa se gandeasca sa dea tinutei o nota protocolara. Totusi, tinutele casual nu ar trebui sa fie confundate cu cele sport.

Exemple de geci pentru barbati care sa se incadreze in acest stil sunt cele din fas, cu puf pe gluga sau fara, cele din denim imblanite, gecile din tercot cu buzunare mari, care aduc mai mult a tunica. Gecile din fas sunt potrivite si pentru stilul sport insa, in functie de celelalte haine din tinuta, ele vor fi perfect pliate pe cel casual.

Geci office pentru barbati

Pentru tinutele office, cele mai potrivite sunt paltoanele sau gecile care seamana cu un sacou. in cazul in care o astfel de geaca nu face parte din stilul persoanei care o poarta este, cu siguranta, momentul sa se aleaga un alt model.

Gecile pentru barbati din tercot, care seamana oarecum cu sacourile sau care sunt mai sobre decat cele din fas se vor potrivi unei astfel de tinute fashion, dar doar atunci cand nu implica pantaloni de costum. in cazul costumelor, paltoanele raman singura piesa potrivita.

Geci pentru barbati colorate

Si barbatii poarta diverse culori, iar iarna trecuta a venit sa dovedeasca faptul ca barbatii imbracati colorat arata la fel de bine ca femeile. O pata de

culoare in timpul iernii sau al toamnei, adica in perioadele mohorate, este exact ceea ce trebuie pentru a anima putin lucrurile si pentru a face ca atmosfera sa se destinda.

Gecile colorate pot fi luate oriunde. Desigur, nu este vorba despre culori atat de tari cum sunt cele purtate de femei, insa barbatii ar putea renunta uneori la negru si maro in favoarea nuantelor de verde, albastru, crem, kaki sau chiar grena si rosu, daca sunt curajosi.

Exista geci pentru barbati in toate categoriile si pentru toate stilurile, iar magazinele online se intrec in modelele oferite, ceea ce inseamna ca fiecare persoana, chiar si cele mai pretentioase, isi poate gasi geaca potrivita fara niciun pic de efort. Dupa ce a fost ales modelul ideal de geaca, ceea ce mai ramane este restul tinutei si o accesorizare perfecta.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare