Pentru el

#parfum #parfumuri #barbat #barbatesc #masculin

Parfumul masculin, ales in functie de ocazie

Cele mai bune parfumuri din 2008 „isi unesc” puterile pentru a te ajuta pe tine sa atragi atentia, indiferent de eveniment ori locatie. Unele dintre parfumurile prezentate mai jos , sunt atat de „incitante” incat iti vei dori sa le folosesti tot mai des, chiar si atunci cand stai in casa si citesti o carte...

Sa le luam pe rand, in functie de momentele in care acestea trebuie purtate.


La un eveniment formal


Boucheron pour Homme

Un amestec unic de lemn de santal cu note usoare de citrice, pentru o aroma fresh. Este un parfum demn de un barbat elegant si rafinat, care emana masculinitate. Alte esente care se regasesc in parfum: ylang-ylang, trandafir, salvie, mosc, paciuli, ienupar, portocala, busuioc, chihlimbar , radacina de vervetir, pergamuta, vervena.

Pret: 220 RON

 

Hugh Parsons Traditional

Un parfum stabilit de note de eleganta si rafinament, potrivit unui barbat care actioneaza cu decizie, decenta si tarie de caracter. Este un parfum ce poate fi folosit in toate anotimpurile. Esente ce se regasesc in parfum: lamaie, mandarina, piper, mure, ienupar, lemn de santal, cedru si chihlimbar.

Pret: 170 RON

 


La o intalnire

Burberry Summer

Un parfum care, dupa cum ii spune si numele, este potrivit doar in anotimpul fierbinte. Daca il utilizati atunci cand mergeti la o intalnire, partenera ta nu va rezista aromelor de ananas, citrice, ocean, cedru si mosc.

Pret: 150 RON

 

Bulgari pour Homme Soir

O alternativa potrivita pentru intalnirile nocturne. Aroma puternica de mosc, ce se afla la baza acestui parfum, il face sa fie extrem de masculin si sa iti induce faptul ca barbatul care il poarta este pe cat de puternic, pe atat de senzual.

Pret: 210 RON

 


La birou

Narcisco Rodriguez for Him

Acest parfum sofisticat si subtil are capacitatea de a-si mentine aroma pe toata durata zilei. Aerul de „barbat puternic” dat de minunata combinatie de mosc si levantica ii ofera purtatorului o aroma de lunga durata care este perfecta pentru locul de munca.

Pret: 200 RON

 


Zegna Zegna Intenso

Un parfum energizant si fresh intr-o singura sticluta. Este perfect pentru barbatii activi la locul de munca, barbatii care se intalnesc cu clienti si care au contact cu oamenii pe toata durata zilei. Suficient de puternic pentru a-ti contura personalitatea puternic si totusi suficient de subtil pentru a-i lasa pe oameni sa se apropie de tine.

Pret: 150 RON


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare