Pentru el

#palton barbati #alegere palton #stil masculin

Paltoane esentiale in garderoba unui barbat! Cum alegi paltonul potrivit tie

Orice barbat care se respecta trebuie sa aiba in garderoba de iarna un palton. Paltobnul trebuie sa fie insa unul de calitate, in care accentul sa fie pus atat pe texturi si culori, cat si pe confort si stil.

Daca iti doresti sa surprinzi zilnic sau la ocazii speciale cu tinuta ta, trebuie sa investesti intr-un palton care sa-ti ofere tot confortul necesar dar care, in acelasi timp, sa se asorteze pieselor vestimentare pe care le ai in garderoba. Mai mult decat atat, este bine sa investesti intr-un model pe care il poti purta si in anotimpurile de tranzitie sau care iti poate transforma complet look-ul.

Este esential sa tii cont si de calitate, nu doar de aspect, atunci cand vrei sa iti cumperi haine noi. Astfel, iti recomandam sa investesti in articole vestimentare confectionate din materiale durabile, care pot fi purtate mai multi ani la rand.

Pentru a-ti fi mai usor sa-ti gasesti inspiratia si sa alegi paltonul preferat, iti recomandam trei modele in care poti sa investesti.

Paltonul de lana cu guler de blana detasabil

Paltonul de lana cu guler detasabil este o piesa statement in garderoba oricarui gentlemen care se respecta, iar acesta este cu siguranta un model elegant, masculin si foarte versatil. Stilistii recomanda sa pui accent pe suprapunerea de haine, iar un palton de lana poate fi piesa care iti va salva intreaga tinuta. Acesta poate completa cu succes un costum business formal sau un costum elegant, in functie de evenimentul pentru care te pregatesti. Alege cu incredere modelul DON Royal Style si cu siguranta vei reusi sa te faci remarcat si sa impresionezi prin stilul vestimentar pe care il ai.

Paltonul de lana formal

Paltonul formal este cu siguranta o alegere foarte inspirata si foarte practica pentru domnii care lucreaza in mediul de business si trebuie sa afiseze mereu un look potrivit pentru intalniri de afaceri. Daca obisnuiesti sa porti tinute office, insa in acelasi timp iti place sa pui accent pe simplitate si confort, atunci iti recomandam sa alegi paltonul negru DON Formal Coat. Este un palton elegant, cu o linie clasica, ce poate inlocui cu succes jacheta de toamna sau geaca matlasata. Poate fi purtat cu lejeritate peste sacou, motiv pentru care este o piesa vestimentara in care trebuie sa investesti.

Paltonul de lana elegant

Cand vine vorba de paltoane, modelele clasice sunt mereu o alegere foarte reusita, insa nu trebuie sa iti limitezi stilul vestimentar si sa alegi doar modele bleumarin sau negre. Daca iti doresti sa ai un look aparte, care te ajuta sa te faci remarcat sau vrei pur si simplu sa iesi din tiparele clasice, atunci poti sa alegi cu incredere un model intr-o culoare mai deschisa. Fiind un palton elegant, cu o linie clasica, modelul bej DON Winter Elegance este cea mai buna alegere atunci cand ai nevoie de o haina eleganta peste un sacou sau peste un costum. Avand o croiala impecabila, slim fit, paltonul bej te va ajuta sa ai un look formidabil in orice moment al zilei.

Sursa foto: don-men.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare