Pentru el

#tinuta barbati #stil masculin #costum #barbati

In atentia domnilor – articole vestimentare elegante pentru aparitii de senzatie!

Chiar daca femeile par ca sunt cele care se preocupa constant de modul in care arata, trebuie spus ca nici domnii nu se lasa mai prejos. In cadrul unui eveniment privat, de exemplu, eleganta si bunul gust in alegeri sunt cele care insotesc purtatorii si purtatoarele la orice pas.

Axandu-ne putin pe ceea ce barbatii prefera sa poarte vom da peste Zitto – magazinul online ce le pune pe tava doar articole vestimentare de calitate. De fapt, Zitto este mai mult decat un magazin, este aliatul acelor barbati care pun pret pe propria imagine, indiferent de orice.

Pantalonii pentru barbati merita o atentie aparte!

In cadrul magazinului zitto.ro se regasesc o multime de pantaloni eleganti pentru barbati. Se poate spune ca aceste piese sunt cele mai importante din cadrul tabloului tinutei perfecte. Pantalonii trebuie alesi raportand totul la conformatia corpului, dar si la propriile preferinte in ceea ce priveste aspectul si mai precis culoarea.

Pantalonii disponibili pe zitto.ro se prezinta intr-o paleta vasta de culor – bejul, bleumarinul, griul si negrul sunt doar cateva dintre culorile pe care acestia le expun. Sa nu mai vorbim despre materialele din care acestia sunt confectionati. Un magazin de renume, precum zitto.ro, va pune intotdeauna la dispozitia celor interesati un filtru de cautare in care se regasesc si materialele din care piesele disponibile sunt compuse.

De exemplu, cei disponibili pe zitto.ro sunt confectionati din elastan si bumbac, dar si din poliester si vascoza. Nici marimile nu sunt neglijate in cadrul acestui magazin – sunt variante, deci pentru conformatii corporale diverse.

Costumele de la Zitto – in atentia publicului de pretutindeni!

Alegerea costumului perfect nu este o operatiune simpla pentru barbati, mai ales pentru cei care nu stiu ce se pliaza mai bine pe corpul lor. In astfel de momente au nevoie de un ajutor de nadejde, iar Zitto isi poate asuma acest rol.

In cadrul site-ului a pus la dispozitie o varientate de costume barbatesti. Ele sunt confectionate din diverse materiale, deci si exigentele purtatorilor in acest sens pot fi satisfacute. De curand Zitto a adaugat un model nou si anume costumul slim fit albastru deschis cu dungi bleumarin.

Acest model este confectionat din 40% in, 40% bumbac si 20% poliester, deci dispune si de o oarecare elasticitate. Datorita croiului sau slim, contemporan, modelul in cauza se potriveste ca o manusa barbatilor inalti, celor ce vor sa isi puna in evidenta corpul bine lucrat.

Pe langa sacou si pantaloni, acest costum vine la pachet si cu o vesta – spatele ei fiind din aceleasi materiale ca si restul pieselor. Este o incantare vizuala, dar si una practica pentru ca nu este deloc rigid, deci poate fi purtat atat la o nunta, cat si la un botez sau alte astfel de evenimente private. Sa nu mai vorbim ca vine la pachet si un aer proaspat, o noua abordare de exceptie in ceea ce priveste maniera de purtare a unui costum.

Cei ce vor sa arata impecabil indiferent de imprejurimi, sunt invitati sa acceseze zitto.ro – magazinul online dedicat barbatilor cu stil!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare