Pentru el

#stil masculin #cadou #barbati

Footshop: surprinde-l cu un cadou special de calitate

Snearkersii - un cadou pentru drumetii

Daca vrei sa-i oferi prietenului tau un cadou util, frumos si gata pentru orice drumetie, fie aceasta in oras, pe litoral sau intr-o zona montana, atunci alege o incaltaminte pentru barbati de la Footshop! Indiferent de gusturile si personalitatea jumatatii tale, cu siguranta vei gasi modelul ideal. Sneakersii pot fi purtati atat la un stil vestimentar casual, dar si la unul business sau semi-formal.

Pentru numeroase culori si modele ce se vor potriviti cu toate tinutele pe care le poarta prietenul tau, intra aici. De exemplu, pentru un stil minimalist, poti alege modelele simpliste si monochrome, in culori de negru, rosu, albastru, verde sau alb, iar daca prefera un stil cu care sa iasa in evidenta, atunci exista game multicolore si cu modele deosebite. Selecteaza marimea lui si fa-i un cadou de calitate!

Cadou pentru iubitorii de vin

Prietenului tau ii face placere sa savureze un vin bun la ocaziile speciale la care participati? Vrea sa deguste bautura inainte de a accepta intreaga sticla si stie cum sa le aleaga pe cele din soiul cel mai bun? Atunci nu mai sta pe ganduri!

Fa-i cadou un set de accesorii pentru vin care sa contina cel putin dop de vin, inel pentru gatul sticlei, tirbuson cu cutit si desfacator. Stii ce merge perfect cu un pahar de vin? Un joc de sah in doi! Cu siguranta vei gasi numeroase cutii pentru accesoriile de vin cu tabla de sah sau cu alte modele pe exterior!

Muzica si sport

Fie ca iti place sa alergi alaturi de partenerul tau sau ii place sa-si faca siesta singur de dimineata, sau mergeti la sala de fitness impreuna, ii poti oferi cadou o pereche de casti bluetooth! Aparatele din sala, salteaua si greutatile de acasa sau chiar borseta sau banda de brat pentru telefon se pot prinde in firul de la casti, iar acest lucru nu este confortabil. Cu ajutorul unei perechi wireless, prietenul tau va avea o sesiune de sport mult mai relaxanta si energica!

Accesorii geek

Partenerul tau este pasionat de IT, de calculatoare, jocuri video si alte obiecte si activitati din domeniul electronicelor? Atunci ai o paleta foarte mare de produse din care poti alege: de la scaun de gaming, la casti overhead, tastatura mecanica, controller, boxa portabila, incarcator wireless pentru telefonul mobil, un HDD extern sau chiar un cooler pentru laptopul lui. Indiferent de cadoul oferit, cu siguranta va aprecia un obiect util, dar si faptul ca ai stiut exact ce si-ar dori.

Kit de supravietuire

Nu exista weekend in care sa nu descoperi un nou traseu montan? Prietenul tau se simte mult mai bine in inima naturii decat in centrul orasului? Atunci alege un kit de supravietuire complet si sigur veti beneficia amandoi de obiectele achizitionate: busola, fluier, briceag, cremene pentru pornirea focului, mini fierastrau, patura termica, rigla, pix pentru scris in conditii extreme, lanterna LED, carabiniera pentru apa si, bineinteles, instrumentul multifunctional.

Daca vrei un kit de supravietuire personalizat, adauga in setul respectiv si alte obiecte care crezi ca i-ar placea si chiar o gustare dulce!

Si daca esti impreuna cu partenerul tau de foarte multi ani tot este dificil sa gasesti cadoul perfect si sa nu ramai in aria de cadouri generale, precum un ceas, o cutie cu bomboane sau o sticla de alcool. Gestul conteaza, insa daca reusesti sa aflii ce si-ar dori sau de ce ar avea nevoie, atunci cu sigur vei gasi darul ideal!

Sursa foto: freepik.com 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare