Pentru el

#DOVANI #stil masculin

DOVANI: atunci cand confortul intalneste eleganta!

Ce persoana nu isi doreste o garderoba compusa din piese vestimentare pe cat se poate de moderne, care sa ii sublinieze si sa ii evidentieze atuurile siluetei, ori de cate ori iese din casa?

 

Ei bine, la ora actuala, unul dintre putinele branduri barbatesti care se pot lauda cu o calitate inalta a produselor, dar si cu preturi avantajoase pentru orice buzunar este DOVANI.

in cazul in care esti familiarizat cu articolele de imbracaminte, de incaltaminte, dar si cu accesoriile care poarta amprenta brandului DOVANI, cu siguranta te bucuri de versatilitatea produselor pe care le-ai achizitionat.

Care sunt principalele motive pentru care un barbat ar trebui sa isi gaseasca jumatatea in materie de outfit-uri la DOVANI?

Fiind un brand romanesc, prezent pe piata inca din anul 1994, DOVANI lasa creativitatea sa isi spuna cuvantul, prin absolut fiecare colectie creata.

Daca vei accesa magazinul online DOVANI, vei descoperi o gama de articole barbatesti dedicate celor care doresc sa isi defineasca stilul personal cu un plus de rafinament.

Cu ce te intampina acest brand in orice sezon? Ei bine, fiecare an aduce patru colectii importante la DOVANI, in asa fel incat barbatii iubitori de frumos sa isi poata completa garderoba cu articole moderne.

Noua colectie DOVANI, din primavara acestui an, cuprinde:

Pantofi barbati confectionati din piele naturala, de inalta calitate

Ce poate fi mai avantajos decat acel magazin online care iti ofera o gama diversificata de articole de incaltaminte, ce pot accesoriza perfect tinutele nou achizitionate? Ei bine, pe dovani.ro, in sectiunea de incaltaminte, vei descoperi modele de pantofi barbati de piele, imbinati intr-o maniera atenta, astfel incat sa beneficiezi de confortul dorit chiar de la prima purtare.

Fie ca te caracterizeaza stilul elegant, cel office sau cel smart-casual, la DOVANI iti vei gasi jumatatea in materie de pantofi.

Camasi barbati – alegerea potrivita pentru momentele petrecute la birou sau pentru tinutele rafinate din fiecare zi

Camasa este una dintre piesele vestimentare esentiale in garderoba unui barbat care pune accentul pe rafinament. Asadar, poti opta pentru modelele diversificate de camasi, disponibile pe dovani.ro, pentru a aduce o pata de culoare in tinutele tale.

Spre exemplu, noua colectia a acestui brand vine in intampinarea amatorilor de fashion cu o gama complexa si completa de camasi barbati, confectionate din materiale de inalta calitate, care sa avantajeze orice tip de silueta.

Tinute complete – un plus de utilitate

Brandul DOVANI se remarca de competitorii sai nu doar prin calitate si preturi avantajoase, ci le ofera clientilor sai si posibilitatea de a achizitiona tinute complete.

Cu alte cuvinte, acum iti poti cumpara direct un outfit care sa se potriveasca propriilor gusturi si preferinte, fara a mai intampina probleme legate de maniera de asortare sau de culorile cele mai avantajoase. Accesand dovani.ro, beneficiezi de optiunea de a da uitarii toate clipele petrecute prin magazine in cautarea produsului perfect.

Pantaloni barbati – o alegere necesara, indiferent de anotimp

Fie ca vremea de afara te suprinde cu temperaturi inalte sau este necesar sa te protejezi de frig, tinutele tale cuprind in mod definitoriu o pereche de pantaloni barbati in ton cu cerintele anotimpului.

Intra pe www.dovani.ro si alege-ti modelul care ti se potriveste cel mai bine! Noua colectie DOVANI readuce in atentia iubitorilor de frumos acele modele de pantaloni barbati confectionate dupa croiuri avantajoase, astfel incat orice stil vestimentar sa poata fi evidentiat cu maximum de succes.

Accesoriile – „cireasa de pe tort” a unei vestimentatii

Desi ai investit in piese vestimentare de calitate, care te pun in valoare, outfit-ul tau va fi cu adevarat completat doar atunci cand este accesorizat corespunzator.

Si de aceasta data, brandul DOVANI iti sare in ajutor cu o gama diversificata de accesorii, pe care le poti integra in propriile tinute, indiferent de stilul pentru care optezi.

Nu uita ca un barbat care se respecta, va fi intotdeauna atent la detaliile care conteaza si care ii accentueaza rafinamentul.

Programul de fidelizare „Brand Ambasador”

Clientii fideli ai acestui brand cu siguranta stiu despre ce este vorba! Mai exact, cumparaturile constante la DOVANI iti vor aduce posibilitatea de a economisi, dar si de a te bucura de articolele preferate!

Asadar, orice client DOVANI beneficiaza prin fiecare comanda de puncte pe care, ulterior, le poate folosi spre a-si achizitiona produsele favorite. La fiecare 10 lei investiti se acumuleaza un punct de fidelizare, iar odata ce acumulezi un cuantum de minim 50 de puncte, poti da start la shopping!

Bineinteles, aceasta oferta este valabila strict online, insa in mod definitoriu reprezinta o oportunitate excelenta prin care iti poti completa garderoba intr-o maniera eficienta!

Prin ce se diferentiaza DOVANI de competitorii sai?

Fiind un brand cu experienta pe piata produselor de imbracaminte, incaltaminte si accesorii dedicate barbatilor, DOVANI este mereu interesat de imbunatatirea serviciilor pe care le ofera clientilor sai. Astfel, acesta isi doreste prin fiecare colectie sa vina cu ceva nou, astfel incat sa satisfaca chiar si cele mai exigente cerinte.

Materialele de inalta calitate, combinate sub forma unor croiuri atent stabilite reusesc sa asigure un aspect atragator fiecarui barbat care opteaza pentru tinutele DOVANI.

De asemenea, achizitionarea acestora nu implica epuizarea tuturor economiilor agonisite, intrucat pe www.dovani.ro beneficiezi de un raport optim intre pretul si calitatea acestora, tarifele articolelor fiind accesibile oricarui buzunar.

Tu ti-ai ales tinuta potrivita pentru a intampina cu eleganta aceasta primavara? Daca inca nu ti-ai completat propria garderoba cu acele piese vestimentare moderne, nu te ingrijora! La DOVANI gasesti exact ceea ce ai nevoie, indiferent de perioada! Pentru mai multe informatii, nu ezita sa ii contactezi pe reprezentantii acestui brand sau poti sa te abonezi la newsletter pentru a fi intotdeauna la curent cu cele mai noi colectii!

Lasa grijile deoparte si atrage toate privirile celor din jur, permitandu-i rafinamentului sa te caracterizeze pe deplin, in orice moment al zilei! Asadar, fii mereu in ton cu trendurile din moda, accesand www.dovani.ro. Nu uita, totusi, sa te asiguri ca alegi marimile care ti se potrivesc intru-totul, atat in materie de imbracaminte, cat si in ceea ce priveste incaltamintea barbateasca. in acest an se poarta DOVANI!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare