Pentru el

#magazin online #incaltaminte sport #originals.ro #haine sport #adidasi originali #haine originale

Defineste-ti stilul sport cu Originals.ro

Dezvolta-ti stilul personal in functie de personalitate, nu de preturi sau disponibilitatea produselor pe care ti le doresti. Originals.ro iti ofera haine si incaltaminte sport de firma la cele mai bune preturi.

Nu lasa dificultatile in procurarea hainelor originale sa stea in calea garderobei pe care ti-o doresti. Afla unde gasesti preturi mai mici ca in magazinele din mall-uri, o selectie larga de firme internationale si livrare in 24 de ore!

Aeroporturile lumii pierd in fiecare an zeci de mii de bagaje. Multe dintre ele nu mai sunt recuperate niciodata. Daca la intoarcerea din vacanta descoperi ca bagajul cel mai pretios, cu hainele de firma ti-a disparut, nu e nicio drama.

Iti poti imbogati garderoba si reface oricand stilul cu mai putini bani decat ai fi dat in magazine, cu un magazin online ce iti livreaza adidasii si hainele de firma acasa in 24 de ore.

In magazinul online Originals.ro gasesti haine si incaltaminte de la branduri internationale: Puma, Adidas, Nike, Reebok si multe altele!

Nu mai suspina cu gandul la efortul pe care trebuie sa il depui pentru a gasi o pereche superba de adidasi pe care ai gasit-o pe site-ul international al firmei. Nu mai este nevoie sa piezi zile intregi in cautarea adidasilor in toate magazinele sport din imprejurime.

Ce deosebeste Originals.ro de alte magazine online? Calitatea produselor originale, preturile mici si livrarea rapida sunt atu-urile care il fac cea mai potrivita alegere.

 

oferte speciale Originals.ro
 

Magazinul online Originals.ro iti pune la dispozitie trei tipuri de oferte speciale, care iti reduc cheltuielile: Combinatii mortale, 2+1=2, Produse de la 1 leu.

Combinatii mortale iti ofera ocazia sa beneficiezi de preturi soc atunci cand cumperi trei produse. Poti cauta printre combinatiile de produse si poti beneficia de reducerile combinatie mortala care iti pot reduce foarte mult totalul comenzii.

Cu oferta 2+1=2 ai la dispozitie o selectie larga de produse dintre care poti alege trei si vei plati doar doua (cel mai ieftin va fi gratuit).

Nu pastra reducerea doar pentru tine si anuntat-ti prietenii! Oferta 2+1=2 poate fi folosita de oricate ori vrei in cadrul aceleiasi comenzi. Cu cat comanzi mai multe produse, cu atat primesti mai multe gratuit: la fiecare doua, un al treilea va fi gratis.

Produse de la 1 leu iti ofera un magazin de licitatii tip ebay sau okazii.ro, in care poti achizitiona pe loc produsul la pretul cerut sau poti licita incepand de la 1 leu pentru a obtine pretul cel mai bun.

 

Cum cumperi de la Originals.ro
 

Brandurile internationale de haine si incaltaminte disponibile prin Originals.ro sunt Adidas, Adio, Billabong, DC Shoes, Ecko Red, Ecko Unlimited, Element, Emerica, Es, Etnies, G-Unit, Havaianas, Killtec, Nike, Originals, Osiris, Puma si Reebok.

Originals.ro iti livreaza in orice localitate din tara comanda cu un tarif unic de numai 19.99 RON, indiferent de destinatie sau marimea comenzii.

Hainele si incaltamintea originala vor ajunge la tine in aproximativ 24 de ore de la expediere. Daca faci comanda pana la ora 14:00, pachetul tau va fi expediat in aceeasi zi. Dupa aceasta ora, comenzile vor fi expediate in ziua urmatoare.

Daca nu esti multumit de produsele primite, le poti returna in termen de 30 zile in aceeasi conditie in care le-ai primit.

 

Cumparaturile de pe internet au multe avantaje:

1. mai putin timp pierdut: nu trebuie sa pierzi ore intregi alergand si cautand prin magazine
2. comoditate : produsele comandate se livreaza la domiciuliu 
3. posibilitatea de returnare in cazul Originals.ro de 30 zile
4. garantie a produselor in cazul Originals.ro de pana la un an
5. de incredere nu ar trebui sa se puna problema in cazul Originals.ro, probabil ne-ai vazut prin multe locuri, sau ne poti cunoaste aici
dar si cateva dezavantaje cum ar fi faptul ca nu poti vedea produsul inainte de a-l cumpara, nu il poti proba si e posibil sa te gandesti si la plata.

 

Originals.ro a incercat sa elimine aceste dezavantaje prin urmatoarele aspecte: 


1. poze din toate unghiurile a produsului in cauza la o rezolutie foarte mare
2. descrierea oferita de producator si completata de Originals.ro
3. fiecare produs este masurat individual (vezi butonul ajutor marime)
4. poti plati cash la primirea coletului fara nici un risc
5. poti contacta un consultant vanzari pentru a cere orice informatii suplimentare
6. si daca totusi se intampla sa nu fii multumit de produs ai 30 zile in care il poti returna


Descopera reducerile la haine si oferte de firma de pe Originals.ro si innoieste-ti garderoba in aceasta vara.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare