Pentru el

#tinute Ben Affleck #tinute barbati #tinute barbatesti #stil masculin #ben affleck #stil de vedeta #barbati

De ce ne-am dori ca toti barbatii sa se imbrace precum Ben Affleck

Ei bine, care femeie n-a suspinat macar in gand atunci cand l-a vazut pe Ben Affleck la bustul gol in "Gone Girl/ Fata disparuta"? Dar trebuie sa recunoastem ca Affleck arata la fel de bine si imbracat. Fie pe strada, fie pe covorul rosu, actorul se prezinta impecabil.

Street style

Ben Affleck, in varsta de 42 de ani, este un tip bine facut fara doar si poate. Are un trup structurat si pare ca orice ar pune pe el n-ar avea cum sa nu ii vina bine. Departe de a fi un metrosexual, actorul este foarte atent insa la modul in care se imbraca, chiar si atunci cand iese pe strada. Iata-l intr-un tricou cu maneca lunga care se muleaza perfect pe formele sale atent lucrate.

Chiar si o jacheta de fas plina cu puf arata intr-un mare fel pe spatele si bratele sale puternice. Jeansii si adidasii ii completeaza tinuta casual perfecta pentru strada.

Sacou peste camasa si vesta de fas? Nu te-ai fi gandit cu siguranta, dar privindu-l acum pe Ben, cu pantalonii sai perfect calcati la dunga, parca merge chiar bine, nu?

La ce te poate duce oare cu gandul camasa mototolita din finet pe care o poarta actorul in imaginea de mai sus? I-ai indrepta-o putin cu fierul de calcat, dar asa e modelul, iar stilul usor neglijent i se potriveste de minune.

Covorul rosu

O banala cravata, insa bine aleasa poate face diferenta dintre un barbat bine imbracat - Ben Affleck - si unul destul de neglijent, asa cum se prezinta Matt Damon in cazul de fata.

Un gentleman desavarsit, Ben stie cum sa isi lase sotia sa straluceasca in lumina reflectoarelor, fara insa sa ramana mai prejos. Iar papionul strans bine la gat arata extrem de sexy.

Si daca tot vorbeam de sexy, iata-l nu mai departe decat in imaginea de mai sus. Dincolo de privirea senzuala aruncata pe sub sprancene, costumul care vine fix pe masura lui subliniindu-i exact forma trapezoidala a corpului, dar si griurile care vin ca o completare a parului sau grizonant il transforma intr-un adevarat sex-simbol.

Daca esti de acord cu noi ca Ben Affleck e cu adevarat un erou al stilului vestimentar, atunci copiaza link-ul articolului si trimite-l iubitului sau sotului tau ori prietenilor care crezi ca merita sa se inspire din tinutele actorului!

Sursa foto: popsugar.com, hdwallpapers.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare