Pentru el

#tinuta barbati #camasa barbati #stil masculin #camasa

De ce camasa slim fit este ideala pentru o tinuta minimalista

Minimalismul este unul dintre curentele care au atras extrem de multi adepti in ultimii ani. Ideea de minimalism presupune fructificarea la maximum a utilitatii obiectelor. De asemenea, minimalismul este o filosofie de viata prin care orice este inutil sau extra  este inlaturat. Din punct de vedere vestimentar, a adopta un stil minimalist presupune utilizarea a cat mai putine accesorii si a unor haine cat mai simple, remarcabile pentru simplitatea si utilitatea lor.

 

Un exemplu de accesoriu vestimentar minimalist este camasa slim fit pentru barbati. Camasa a fost si va fi mereu o optiune simpla care poate ajuta orice tinuta sa fie placuta estetic, comoda si utila pentru imaginea oricarui barbat. Iar un barbat care vrea sa impresioneze prin simplitatea si utilitatea tinutei sale va apela cu certitudine la varianta unei camasi slim fit. Iata care sunt motivele pentru care o camasa slim fit pentru barbati te va ajuta sa obtii o tinuta simpla, dar de efect.

De ce camasa slim fit pentru barbati

Camasa slim pentru barbati are ca unic dezavantaj faptul ca nu este recomandata celor care vor sa isi ascunda kilogramele in plus. O camasa slim fit purtata de un barbat care necesita o marime mai mare va crea un efect vizual destul de nepotrivit. În schimb, daca te incadrezi in tiparele slim fit, ai toate argumentele pentru a te folosi de acest accesoriu, care te poate ajuta sa:

  1. Te remarci prin simplitate - indeosebi in intalnirile formale, precum cele de afaceri, camasa este un accesoriu vestimentar extrem de util.  O camasa slim fit pentru barbati simpla va transmite mesajul ca esti o persoana de incredere si orientata catre rezultate. Daca optezi pentru piese vestimentare mult prea incarcate sau care au un aspect mult prea relaxat, oamenii ar putea sa te perceapa si sa te trateze cu mai putina seriozitate.
  2. Te simti confortabil - o camasa slim fit simpla, fara prea multe detalii suplimentare, te va face sa te simti bine in pielea ta. De regula, camasile de calitate sunt produse din materiale precum bumbacul, ceea ce te va ajuta sa te simti foarte relaxat. Bumbacul este un material care asigura confortul si care nu irita pielea nici pe parcursul zilelor prelungite de la birou. De asemenea, poliesterul este si el utilizat si ajuta la uscarea rapida a camasii, in cazul in care te stropesti sau transpiri. Tot poliesterul contribuie si la evitarea sifonarii camasii. Aceasta isi va pastra timp de ore intregi aspectul imaculat.
  3. Arati impecabil si in timpul liber - nu doar munca este o activitate importanta in viata de zi cu zi a unui barbat. Iesirile cu prietenii, intalnirile romantice sau vizitele de familie sunt si ele evenimente importante. Daca vrei sa te bucuri de experiente reusite si sa ii impresionezi pe toti prin rafinamentul tau, camasa slim fit este solutia ideala. Aceasta te va trasnforma intr-o prezenta placuta din punct de vedere estetic si te va face sa te simti mereu increzator.

Asadar, adoptarea unui stil vestimentar minimalist poate fi mult inlesnita de utilizarea camasilor slim fit. Daca mergi pe variante de calitate, la fabricarea carora s-au folosit materiale precum bumbacul ori poliesterul, vei putea beneficia de o camasa excelenta in orice circumstante. Camsile slim fit de pe www.condra.ro sunt excelente pentru a fi purtate atat la evenimente oficiale, intalniri sau munca de birou, precum si in timpul liber. Textura fina si calitatea materialelor transforma camasile slim fit de la Condra in variante foarte confortabile si racoroase. Acest detaliu este foarte important atunci cand lucrezi mult timp in birou, dar si cand vrei sa imbraci camasa in timpul unei plimbari prin parc, intr-o zi de vara. Tot gratie calitatii excelente a materialelor, camasile produse din bumbac si poliester sunt excelent de intretinut si rezista foarte bine in timp.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare