Pentru el

#cadou potrivit barbati #cadou barbati #cadou

Cum alegi cadoul potrivit pentru barbatii din viata ta?

De multe ori ne aflam in dificultate cand e vorba sa alegem cadouri potrivite pentru barbatii importanti din viata noastra. Chiar si pentru o femeie, alegerea cadoului potrivit pentru un barbat poate fi mai dificila decat pare la prima vedere. Acest lucru se datoreaza faptului ca barbatii moderni de azi isi cumpara singuri lucrurile de care au nevoie, sunt independenti si nu sunt impresionati de cadourile romantice sau siropoase. Cum procedam totusi pentru a alege cadoul potrivit pentru barbatii dragi noua cu ocazia aniversarilor, onomasticilor sau zilelor de sarbatoare? Pentru ca, nu-i asa, ne dorim sa-i facem fericiti sau sa le putem arata aprecierea si admiratia noastra pentru acestia.

 

Ne-am gandit sa venim in ajutorul dumneavoastra si de aceea va propunem sa alegeti cadouri pentru barbati de Craciun sau cu alta ocazie, in functie de relatia pe care o aveti cu acesti barbati importanti din viata dumneavoastra si de cat de apropiati sunteti de acestia:

Cadoul pentru sot

Orice cadou ales pentru sot trebuie sa fie unul special, incarcat de emotia si iubirea pe care vrei sa le transmiti. De ziua lui de nastere, alegerea cadoului pentru sot trebuie sa arate ca esti atenta la nevoile si pasiunile lui, iar la aniversarea casatoriei voastre vrei sa alegi un cadou care sa-i arate dragostea ta fidela pentru el. De aceea va propunem sa alegeti o cutie de ceasuri pentru ziua de nastere sau o busola personalizata pentru aniversarea casatoriei din magazinul online de cadouri de lux iLUX.ro.

Cadoul pentru nas

Cadoul pe care il alegeti pentru nasul dumneavoastra nu poate fi unul oarecare, ci vreti sa arate respectul ce i-l purtati pentru cel care v-a ghidat pasii in viata si a fost alaturi de dumneavoastra in momentele dificile. Admiratia pentru nasul dumneavoastra se poate concretiza intr-un cadou reprezentativ, precum un glob pamantesc tip bar, un cadou cu care nasul de va mandri in fata tuturor si va aduna prietenii in jurul sau pentru a se bucura de clipe minunate in familie. Mandria de a deschide globul pamantesc si a-si servi pietenii cu bautura intr-un cadru informal este tot ce-si doresc acestia!

Cadoul pentru tata

Cand vreti sa alegeti un cadou pentru tatal dumneavoastra, primul gand este cele de iubire si de recunostinta pentru acesta, iar cadoul trebuie sa arate aceste importante sentimente. Va recomandam cadouri utile si personale, dar care sa demonstreze grija pentru aceasta persoana importanta pentru dumneavoastra. Un set de barbierit poate fi un cadou potrivit, o borseta din piele sau un portofel de o calitate exceptionala de pe iLUX.ro.

Cadoul pentru seful barbat

Atunci cand situatia profesionala o impune si sunteti pusi in situatia de a alege un cadou pentru seful dumneavoastra, va spunem doar sa alegeti cu grija acest cadou. Regula de baza este sa nu fie lucruri prea intime sau personale, dar nici prea impersonale. Va recomandam sa optati pentru o cutie de ceasuri sau o cutie de butoni stilati pentru camasi, daca poarta costum sau obiecte de design modern potrivite pentru biroul acestuia, precum un o clepsidra Tempus Dalvey. Puteti gasi diverse cadouri pentru barbati in magazinul online de cadouri de lux iLUX.ro.

Cadoul pentru amic sau prieten

Relatia de amicitie si apropiere fata de un prieten ne permite sa alegem cadouri mai personale si care sa demonstreze ca-l cunoasteti bine, ii cunoasteti pasiunile, hobby-urile si ceea ce-l bucura. Puteti alege o busola de firma Dalvey sau un rucsac de picnic echipat cu tot ce este necesar pentru cei ce iubesc calatoriile si aventurile in natura. Cu siguranta, gestul dumneavoastra va fi apreciat la justa lui valoare.

Dupa cum vedeti cadourile trebuie sa fie alese in functie de relatia dumneavoastra cu acea persoana pentru a se potrivi si a fi apreciate de cei care le primesc. Nu oferiti cadouri prea personale sefului sau cadouri impersonale sotului sau iubitului, pentru ca riscati sa-l suparati prin nepotrivirea lor. Calitatea si rafinamentul cadourilor este garantat de firma care comercializeaza aceste produse de lux, insa inspiratia alegerii cadoului potrivit va apartine dumneavoastra. Tipul cadoului ales depinde si de stadiul relatiilor cu acesti domni. La incepul relatiei cu acesta, cand nu-I cunoasteti foarte bine, alegeti cadouri mai impersonale, de design interior cu care nu aveti cum sa dati gres. Pe masura ce relatia voastra evolueaza, puteti opta pentru cadouri barbati mai personale.

De asemenea, daca vreti sa dati o valoare sentimentala deosebita cadoului ales, puteti apela la serviciile de gravare pe care vi le pune la dispozitie iLUX si sa insciptionati un mesaj emotionant pentru cei pe care ii respectati si iubiti. Barbatii dragi din viata dumneavoastra vor aprecia grija si atentia pentru detalii care le va demonstra cat de mult insemna ei pentru dumneavoastra. Bucurati-va sa daruiti si sa primiti cadouri cu emotie si rafinament la iLUX.ro!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare