Pentru el

#stil #stil masculin #cravate #cravate barbati #modele cravate

Cravate pentru toate tipurile de barbati

O cravata este mult mai mult decat un material care atarna de gat. Pe piata se gasesc cravate de numeroase modele si culori, dintr-o varietate de materiale. Fiecare stil spune ceva despre cel care poarta cravata si stilul sau de viata.

Aspectul unei cravate este definitoriu pentru stilul si aspectul unui barbat. Ea trebuie sa fie dreapta si neteda. Alege cravate din fibre naturale, 100% matase sau 100% lana. Evita cravatele din poliester, care au un aspect ieftin.

Afla care sunt cravatele care se potrivesc cu pesonalitatea ta, fie ca ti-ai dorit dintotdeauna sa fii un star rock, fie un politician.

Cravata tatalui. Majoritatea tatilor au o colectie nesfasita de cravate, astfel ca printre ele poti gasi si una mai stilata. Ia exemplul vedetelor de la Hollywood si poarta o cravata albastra, in carouri, care sa se asorteze cu costumul.

Cravata de birou. Clasica cravata pentru birou poate parea plictisitoare pentru un barbat elegant, care apreciaza moda. Insa, materialul si culorile potrivite pot face diferenta intre o cravata banala si una senzationala. Alege o cravata in carouri, in culori pastlate, vesele, care sa se regaseasca si in culoarea costumului.

Cravata de nunta. Cravatele formale se gasesc intr-o varietate de culori, de la clasicele alb si negru, pana la varsiunile colorate. Daca mergi la o nunta, incearca sa urmezi recomandarile de vestimentatie. Sacoul negru, camasa alba si cravata neagra sau inchisa la culoare reprezinta biletul catre eleganta.

Cravata vedetei pop. In mod clar, vedetele pop de la Hollywood pot purta orice isi doresc. Unele vedetele adopta stilul stalucitor, iar cravata nu face exceptie. Asadar, pentru momentele in care iti doresti sa impresionezi, asorteaza costumul negru cu o cravata gri stralucitoare.

Cravata subtire. In zilele noastre, oricine poate purta orice. Asa a aparut si cravata ultra subtire, care poate fi asortata si la un look casual, cu jeansi si vesta college.

Cravata din lana. Acest model clasic de cravata este elegant si potrivit pentru orice tip de costum.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului