Pentru el

#stil #cravata #stil masculin #modele cravata # cravata barbati

Cravata perfecta: cum o alegi sa ti se potriveasca

Cravata este o piesa vestimentara esentiala in garderoba unui barbat. Poate fi purtata la orice ocazie, atat formala cat si informala, intr-o multitudine de culori, texturi si modele. Sobra sau stralucitoare, cravata potrivita defineste personalitatea unui barbat puternic.

Cravata de hipster. Pentru un look modern, poti combina o cravata subtire, in culori electrice, la un costum gri si o camasa neagra. Cu siguranta vei iesi din anonimat si vei face o impresie buna celor din jur.

Cravata "frat boy". De obicei, cravata "frat boy" este cu dungi si in culori consevatoare. Pentru un look modern, nu o strange prea tare si poart-o la o camasa scoasa din pantaloni si o pereche de jeansi rupti.

Cravata de petrecere. Adopta un look festiv cu ajutorul cravatelor lucioase, din materiale fine. La un costum gri sau negru, poti purta o cravata verde smarald. Chiar daca nu mergi la o petrecere, aceasta cravata va arata bine in orice situatie.

Cravata de nunta. Cravatele formale se gasesc intr-o varietate de culori, de la clasicele alb si negru, pana la varsiunile colorate. Daca mergi la o nunta, incearca sa urmezi recomandarile de vestimentatie. Sacoul negru, camasa alba si cravata neagra sau inchisa la culoare reprezinta biletul catre eleganta.

Cravata subtire. In zilele noastre, oricine poate purta orice. Asa a aparut si cravata ultra subtire, care poate fi asortata si la un look casual, cu jeansi si vesta college.

Cravata antrenorului. Motiveaza-ti echipa si colegii cu o cravata luminoasa, care va impune respect si dorinta de castiga.

Cravata texturata. Cravatele simple, texturate, sunt ideale pentru costumele elegante, din materiale fine. Orice barabt trebuie sa aiba in garderoba o astfel de cravata care transmite incredere si putere.

Cravata vedetei pop. In mod clar, vedetele pop de la Hollywood pot purta orice isi doresc. Unele vedetele adopta stilul stalucitor, iar cravata nu face exceptie. Asadar, pentru momentele in care iti doresti sa impresionezi, asorteaza costumul negru cu o cravata gri stralucitoare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare