Pentru el

#tricouri barbati #tricouri #barbati

Ce tricouri vor purta barbatii in anul 2018?

Nu doar fetele ci si baietii pun mare pret pe articolele de vestimentatie pe care si le cumpara, asa ca nu mai este de mirare faptul ca si baietii vor pierde destul de mult timp pe la cumparaturi.

 

Dintre articolele de vestimentatie pe care si le cumpara baietii, cu siguranta cele mai indragite sunt tricourile, iar aceste articole de vestimentatie sunt nelipsite din garderoba unui baiat.

Tinand cont de acest aspect, in continuarea acestui articol vom discuta despre tricourile spre care mai mult ca sigur isi vor indrepta baietii atentia in acest an 2018.

Fiecare baiat este liber sa isi aleaga tricoul in functie de preferinte, si bineinteles in functie de nevoi, asa ca baietii care au mai multe kilograme in plus, in mod evident isi vor indrepta atentia spre acele modele de tricouri largi, care sa mascheze pe cat se poate kilogramele in plus.

In schimb, tinerii care sunt mandrii de aspectul lor fizic, si care petrec saptamanal destul de multe ore la sala de sport, in mod evident isi vor indrepta atentia spre acele tricouri mulate, care le vor veni perfect, si care ii vor ajuta sa isi scoata in evidenta musculatura.

Asadar acestea au fost doua exemple de tricouri care se vor purta in acest an, si care se aleg in functie de nevoi, insa exista si baieti care isi aleg tricourile in functie de tendintele modei, si nu in ultimul rand, in functie de preferinte.

In anii trecuti au fost la mare cautare pe piata tricourile de baieti cu gulerul in V, asa ca mai mult ca sigur si in acest an se vor cauta aceste tricouri, asa ca este evident faptul ca baietii se vor orienta spre astfel de articole de vestimentatie.

Si de ce nu, trebuie sa recunoastem faptul ca aceste tricouri arata chiar foarte frumos pe baieti, mai ales daca si culoarea este una aleasa cu mare inspiratie.

Tot in anii trecuti au fost la mare cautare si tricourile in dungi, asa ca mai mult ca sigur si in acest an 2018 se vor cauta tricourile in dungi. Baietii care isi doresc astfel de articole vestimentare, pot sa isi indrepte atentia fie spre tricouri in dungi orizontale, fie spre tricouri in dungi verticale, pentru ca ambele tipuri de tricouri se vor purta.

Tricourile polo vor fi si ele la mare cautare si in acest an, la fel ca si in fiecare an dealtfel, iar acest lucru nu trebuie sa surprinda pe nimeni daca stam sa ne gandim la faptul ca aceste tricouri se pot purta si atunci cand se opteaza pentru tinute elegante, cat si atunci cand se opteaza pentru tinute sport sau pentru tinute casual.

Ei bine, vor exista si baieti care vor alege sa isi indrepte atentia spre tricouri personalizate Bucuresti, pentru ca trebuie sa recunoastem faptul ca aceste tricouri personalizate de fiecare data ies in evidenta.

Baietii pot alege sa poarte asemenea tricouri personalizate pentru a transmite mesaje, sau din diferite alte motive.

Asadar, in mare parte acestea sunt tricourile care vor fi la mare cautare in randul baietilor in acest an 2018.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului