Pentru el

#stil masculin #ceas #barbat

Ce ceas ar trebui sa poarte un barbat? - Sau ce ceas mi se potriveste?

Dupa cum zicea Jose Mourinho: "Singura bijuterie pe care un barbat ar trebui sa o poarte, este ceasul". Poate ca acest citat al antrenorului portughez spune tot despre ceasurile pentru barbati.

 

Ce fel de ceas ar trebui sa poarte un barbat si ce fel de ceas nu ar trebui sa poarte?

 

Raspunsul la aceasta intrebare este foarte simplu, trebuie doar sa clarificam unul sau doua lucruri. In primul rand, sa analizam caracteristicile ceasurilor bine alese.

Ceasurile comunica nu numai cu tine insuti, ci si cu lumea exterioara, motiv pentru care cel mai important lucru este sa alegi o piesa care sa reflecte personalitatea ta, stilul tau si chiar si hobby-urile tale.

Oricat de ciudat ar parea, dar de multe ori un ceas de cateva sute de lei poate rezista mult mai bine decat un ceas in culoarea aurului stralucitor, care a costat mii de lei. Acesta din urma poate fi, in multe cazuri, literalmente de calitate inferioara, sau poate sa dea dovada de lipsa de stil. Desigur, nu se intampla intotdeauna asa, dar sa presupunem ca persoanele interesate de acest articol nu se afla printre cei mai bogati oameni de pe pamant. Exista si cazul celor care sunt cu adevarat bogati, dar nu se lauda si nu atrag atentia cu ceasul lor.

Sa incepem:

  • Prima regula importanta: fiecare barbat poarta un ceas. Aceasta nu este o intrebare. Este pe incheietura mainii si punct. De ce? Pentru ca il folosim pentru a ne exprima perfect personalitatea, statutul social. Indiferent de varsta. Pe vremuri, era un instrument functional. Pe masura ce punctualitatea a devenit mai importanta in viata, tot mai multi oameni purtau ceasuri. A masurat doar timpul, dar pe masura ce au trecut anii si tehnologia a evoluat in toate categoriile vietii, ceasurile au devenit incet pietrele de temelie in viata barbatilor. Cum se distinge un om serios de unul neserios? Cei seriosi au un ceas pe mana, cei neseriosi nu au.
  • A doua regula importanta: atunci cand va ganditi sa cumparati ceasuri, tineti intotdeauna cont de situatia Dvs. financiara. Da, stim ca un BREITLING, sau un ROLEX sunt capodopere frumoase, dar nu are sens sa lucrezi doi ani doar pentru a cumpara un astfel de ceas. In schimb, exista marci care sunt la fel de performante in ceea ce priveste tehnologia si aspectul, decat cele mentionate mai sus. Daca sunteti la nivelul unei persoane obisnuite, va vom arata ceasuri care sunt accesibile si din punct de vedere tehnic si estetic se ridica la nivelul ceasurilor de mare renume, pe site-ul timestore.ro.

Trebuie sa decideti daca doriti un ceas de stil sportiv sau elegant, sau poate o combinatie a acestora pentru o eleganta sportiva. Nu alegeti niciodata pe baza a ceea ce ati vazut in alta parte. Fie ca este o cunostinta sau chiar o celebritate pe care o admiri, tu trebuie sa realizezi ca esti diferit de el. Tu ai stilul tau, si esti unic in comparatie cu el.

Sa vedem stilurile:

Daca lucrezi intr-un birou, participi la multe intalniri, si eviti munca fizica, atunci un ceas cu curea de piele este cu siguranta pentru tine. Desigur, poti purta acest stil nu doar la costum, deoarece ai si timp liber, poti merge la distractie in weekend, la o plimbare sau la o excursie cu familia. Simte-te liber sa il porti si in aceste momente, dar pentru tinute elegante.

Daca depui efort fizic zilnic in timpul orelor de lucru, poti alege dintre ceasurile elegante sportive mentionate deja. Aceste ceasuri au o curea metalica. Ceasurile ce au curele metalice sunt cele mai practice si, de asemenea, cele mai versatile. Le poti purta oriunde si in orice situatie a vietii. Fie pentru pantaloni din stofa cu sacou sau pantaloni scurti cu papuci de plaja. Dupa cum spune stilul sau, vei fi elegant din punct de vedere sportiv. Gasiti o gama variata de ceasuri pe timestore.ro.

FOTO: timestore.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului