Pentru el

# barbat elegant #cadou #barbati

Cadouri inspirate pentru un barbat elegant

Fie ca e Craciunul, Pastele sau ziua lui de nastere, alegerea unui cadou pentru un barbat se dovedeste adesea a fi o provocare. Daca femeile sunt mai atente la fiecare detaliu atunci cand vine vorba de cadouri, barbatii tind sa vada lucrurile mai in ansamblu. Aparent greu de impresionat, reprezentantii sexului puternic isi doresc, de fapt, la fel de mult ca femeile sa fie rasfatati si sa primeasca atentii speciale din partea persoanelor dragi. Daca si tu esti in cautarea unui cadou pentru un barbat elegant si esti in pana de inspiratie, mai jos vei gasi cateva sugestii potrivite fiecarei ocazii.

Camasa

Camasa este unul dintre cele mai placute cadouri pe care i le poti face, indiferent de ocazie. Fie ca doresti sa oferi o camasa alba, una in carouri sau una brodata cu initialele lui, acest obiect vestimentar poate fi purtat cu cravata, pentru un look elegant sau doar cu primii nasturi descheiati pentru o tinuta mai relaxata. Camasa poate fi completata cu un sacou, pentru o intalnire de business sau purtata simpla, cu o pereche de jeansi negri, la o iesire in oras. Daca vrei sa daruiesti modele deosebite si inspirate, alege camasile pentru barbati de la Bman. Acesta este un cadou ce va fi apreciat cu siguranta si un obiect vestimentar de care orice barbat elegant se va bucura pe tot parcursul anului.

Cravata

Cravata poate fi considerata a fi un accesoriu, dar si un element cu un rol estetic foarte accentuat. Ea este un obiect vestimentar cu rol decorativ pentru barbat si este des purtata alaturi de costum. Daca barbatul pentru care alegi sa faci un astfel de cadou lucreaza intr-un mediu in care tinutele office sunt obligatorii, nu te sfii sa cumperi o cravata. Ea este un simbol al atentiei la detalii si prezenta acesteia spune multe despre tinuta purtata, oferind un plus de eleganta si rafinament. Cravata este accesoriul de baza in tinuta oricarui gentleman si un cadou cu care sigur nu vei da gres.

Portofel

Chiar daca este un cadou frecvent intalnit si poate fi o alegere destul de clasica, un portofel din piele este un accesoriu util pe care il poti oferi unui barbat atunci cand ai o ocazie speciala. Spre deosebire de femei, care au obiceiul de a-si schimba portofelul in functie de eveniment, barbatii au un singur portofel pe care il inlocuiesc foarte rar. Prin urmare, ar fi o idee excelenta sa ii faci cadou un portofel de calitate superioara, din piele. Daca alegerea facuta este calitativa, va fi un accesoriu nelipsit, un cadou rafinat si apreciat pentru un domn preocupat de imaginea sa.

Ceas

Ceasul ramane un element foarte important in stilul masculin si ii ofera barbatului o anumita imagine. In zilele noastre, ceasul este vazut diferit spre deosebire de vremea cand nu existau telefoanele mobile sau alte accesorii la care ne putem uita oricand pentru a afla cat este ora. Daca este un tip clasic, atunci alege un ceas cu cadranul simplu si cureaua din piele. Daca este un tip pasionat de tehnologie, atunci cel mai probabil ravneste dupa un smartwatch.

Stilou

O alta sugestie de cadou pentru un barbat elegant poate fi stiloul. Chiar daca traim in era digitala, documentele inca se parafeaza cu instrumente de scris. Daca optezi pentru obiecte de foarte buna calitate acestea poti fi considerate accesorii de lux. Astfel de cadouri speciale ofera o impresie puternica si te ajuta sa castigi aprecierea celui ce le va primi.

Simplitatea este, in cele din urma, cea mai sofisticata forma de exprimare a stilului unui barbat, iar cadourile clasice raman o varianta extraordinara. Mediul online iti este un aliat de nadejde si vei putea gasi o multime de idei, in asa fel incat sa ii oferi celui pe care vrei sa il surprinzi un cadou de care sa se bucure cu adevarat.

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare