Pentru el

#blugi #pantaloni #moda barbati #stil masculin #buzunare externe

Buzunarele externe, noua tendinta a iernii in moda masculina

Noua tendinta a iernii 2011/2012 in moda masculina sunt buzunarele externe de dimensiuni mari, atasate pieselor vestimentare sub forma "marsupiala". In viziunea designerilor celebri, stilul sezonului rece in curs trebuie sa puna in evidenta paltoanele, pantalonii eleganti sau blugii barbatilor intr-un mod estetic, original si foarte practic cu ajutorul buzunarelor expuse.

Marii creatori de moda se straduiesc in permanenta sa creeze detalii noi pentru tinutele barbatesti, care sa fie unice, proaspete si usor de purtat. Desi aceasta "joaca" indrazneata cu buzunarele externe nu este tocmai un lucru comun in randul tinutelor de strada obisnuite, accentul practic al stilului nu este deloc de neglijat in sezonul toamna-iarna 2011/2012.

Buzunarul extern , vedeta prezentarilor de moda masculina

Prezentarile de moda masculina din aceasta toamna au fost dominate de expunerea buzunarelor externe cu fermoar, nasturi sau manseta. Colectiile marcilor celebre, precum Kris Van Assche, Marni sau Jean/Philip au combinat elementele unei croieli elegante cu cele ale tinutelor lejere si usor de purtat.

De fapt, preferintele pentru buzunarul extern s-au nascut din acuta predispozitie actuala spre liniile vestimentare relaxate, practice dar infrumusetate cu detalii originale si sofisticate.

Utilitatea buzunarului extern

Buzunarele externe sunt strans legate de curentul unor noi forme in materie de pantaloni barbatesti, care se indeparteaza tot mai mult de trendul "pana", foarte mulat pe picior.

Pe masura ce ne indreptam catre anul 2012, barbatii sunt sfatuiti sa aleaga croieli mai ample, mai lejere si mai voluminoase, completate de buzunarul extern.



Foto: freenewfashiondesign.com


In plus, in afara de nevoia de a adapta accentele vestimentare noilor tendinte spre croielile largi, buzunarul extern se remarca prin utilitatea sa sporita.

Borsetele si gentile masculine, destul de incomode pentru majoritatea barbatilor, pot fi inlocuite cu succes de buzunarul extern pentru depozitarea portofelului, a telefonului mobil si a altor obiecte care necesita un spatiu mai generos.

Creatorii de moda sustin ca buzunarele externe vor deveni curand un must-have pentru barbatii pasionati de stil si preocupati de cele mai noi aparitii vestimentare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului