Pentru el

#husa protectie costum #husa costum #huse costum

Asined.ro are grija de imaginea clientilor cu modele unice de husa costum

Esti om de afaceri si mergi adesea in delegatii si look-ul tau trebuie sa fie impecabil? Un costum elegant este o piesa vestimentara de care te poti bucura mai mult timp daca o intretii corespunzator. Aici intervine Asined.ro, una dintre cele mai mari companii de confectii textile industriale si mase plastice care iti ofera modele variate de husa costum din care sa poti alege.

 

Cu o experienta de peste 40 de ani in acest domeniu, Asined.ro si-a inceput istoria ca o afacere de familie in care s-a investit timp, resurse si bani in utilaje de fabricare moderne. Am pornit cu un concept bazat pe proiectarea si realizarea unei game variate de confectii textile utilitare, care sa raspunda cerintelor de ordin functional, precum protectia, depozitarea si transportul de bunuri si valori.

Husa de costume de la Asined.ro - Etalon al elegantei si stilului

O imagine face cat o mie de cuvinte, mai ales daca detii sau conduci un business. Cand porti un costum creezi imaginea unui profesionist atent la detalii, pentru care stilul si eleganta sunt o carte de vizita.

La Asined.ro suntem dedicati nevoilor tale de depozitare si transport in cele mai bune conditii a tinutelor elegante si iti oferim o gama variata de huse pentru costum, realizate din materiale antistatice si hipoalergice.

Cu o husa de costum proiectata de Asined.ro completezi ingrijirea articolelor vestimentare (respectiv spalarea si calcarea) cu o modalitate inteligenta de pastrare a prospetimii si protectie impotriva alergenilor, a moliilor sau a prafului.

Toate modelele de huse pentru costum disponibile pe Asined.ro au certificarile ISO:9001 si ISO/TS 16949.

Husa pentru costum, un element principal in mentinerea calitatii materialului

Proiectate sa reziste la praf, alergeni sau alti factori externi, husele de costum realizate de Asined.ro pot fi personalizate cu numele sau initialele tale, cu logo sau orice alt simbol reprezentativ.

Toate modelele noastre sunt prevazute cu fermoare (pentru inchidere etansa si protectie impotriva sifonarii), manere de transport si gaici de prindere pentru masina. Astfel, oriunde pleci in delegatii cu masina, in tara si in strainatate, iti poti amplasa husa de costum propice si sa arati ca scos din cutie.

Tipuri de husa pentru costum disponibile pe Asined.ro

Vrem sa ajungi cu o imagine impecabila la intalnirea de business si, de aceea, am creat o gama variata de huse pentru costum, care sa corespunda necesitatilor tale: Leonardo, Marsay, Butler, Roberto, Michael sau Brandon.

Am pus accent pe materiale de calitate, ce permit circulatia aerului si tin departe praful, acarienii si elimina riscul sifonarii.

Afla mai multe informatii despre avantajele de a-ti cumpara o husa de costum pentru calatorii sau pentru depozitarea zilnica pe Asined.ro

Iar daca vrei un model personalizat, apeleaza-ne la 021.316.27.85 sau scrie-ne pe adresa de email office@asined.ro si un membru al echipei noastre va raspunde cu promptitudine si seriozitate cererii tale.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare