Pentru el

#alegere cadouri #cadouri barbati #cadouri

Alegerea cadourilor pentru barbati, de acum mai usoara

Orice cadou barbati poarta cu sine un mesaj. Fie ca vorbim de exprimarea unor sentimente sau de exprimarea grijii purtate, cadourile arata ceea ce simtim fata de persoana draga careia i-l oferim. O idee de cadou cu adevarat speciala poate fi dificila, dar gandirea si planificarea din timp ne pot ajuta sa gasim cadoul perfect.

 

Este important ca mai intai sa ne gandim la persoana pe care vrem sa o surprindem. Cadoul va trebui sa fie in acord cu personalitatea si stilul acestuia. Gama de cadouri pentru barbati este una foarte larga de aceea un cadou potrivit nu va fi imposibil de gasit.

Un cadou practic. Majoritatea barbatilor apreciaza in general obiectele pe care le pot folosi. Un rucsac, un portofel, o curea din piele sau o pereche de ochelari de soare ii pot fi utile in activitatile zilnice.

Un gadget. Pentru pasionatii de tehnologie, gadget-urile sunt printre seria de cadouri barbati ce cu siguranta le va placea. O boxa portabila, un mini-frigider cu USB pentru birou sau noi accesorii pentru telefon sunt printre cadourile ce-l vor surprinde.

Un cadou fashion. Si barbatii acorda o importanta foarte mare felului in care arata, tinand cont de acest lucru un ceas, o bijuterie speciala sau un articol unic de imbracaminte poate fi pe placul lor. Acest tip de cadou le va aduce mereu aminte de persoanele de la care l-au primit.

O experienta inedita. Fie ca vorbim de un city-break sau o calatorie mai lunga, fie de un sport extrem ca parasutismul, o experienta de acest tip va crea amintiri minunate care vor dura mai mult decat orice obiect.

Stim ca alegerea unui cadou pentru un barbat nu este una usoara, dar cu siguranta una dintre ideile mai sus mentionate i se va potrivi si il va surprinde intr-un mod placut.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului