Pentru el

#ceasmania #guess #ceasuri # ceasuri barbatesti

Alege-ti ceasul potrivit in functie de stilul pe care il adopti!

Ceasul este un accesoriu de care nu te mai poti lipsi daca te inveti cu el, este de asemenea un accesoriu foarte util, avand douafolosinte. Iti poate imbunatati tinuta, daca el este ales corespunzator si integrat in ea, si totodata iti va usura stabilirea programului,si de ce nu, te va ajuta sa fii punctual, o calitate importanta.

Pentru ca vorbeam mai sus de integrarea ceasului in tinuta, aceasta misiune depinde de anumite criterii. Fie iti achizitio0nezi cateva ceasuri pe care le gasesti potrivite tie, si a stilului tau vestimentar, mai exact, iti poti achizitiona un ceas casual, pe care il poti purta zi de zi, unul sport, in cazul in care tinutele sport nu lipsesc din arsenalul tau, unul elegant pe care il poti purta in situatii in care se cer tinutele asemenea. Iarasi culorile sunt importante, trebuie sa alegi un ceas pe care stii ca il poti integra din punct de vedere al cromaticii in tinutele tale, de exemplu, daca accesorile tale sunt predominante de nuanta argintiu, ceasul va fi la fel, daca porti ambele nuante, argintiu si auriu, ceasul ar putea fi unul ce le contine pe ambele.

Daca alegi sa-ti achizitionezi unu singur ceas, pentru ca bugetul iti permite doar atat, sau pentru ca pentru tine aceast aspect nu reprezinta o prioritate, atunci este important sa-ti alegi un ceas universal, clasic, pe care sa-l poti integra in diferite tinute fara a avea nici un fel de problema.

Daca vorbim depre ceasuri barbatesti, achizitionbarea unuia “universal” nu este tocmai complicata, iti poti alege unul cu o curea bratara, unul argintiu, aceasta nunata fiind cel mai des intalnita in randul barbatiilor, iar ca si stil, incearca sa alegi un ceas destul de simplu, unul casual, cu un design clasic si nu incarcat. Poti alege de asemenea un ceas negru, pe care il poti asorta si integra cu diverse tinute, fara a intampina probleme de nepotrivire, el poate avea bratara din silicon, acest aspect ajutandu-te sa-l potrivesti atat cu tinute casual/elegante, datorita culorii, dar si cu tinute sport datorita materialului si modelului care poate fi unul simplu si nu incarcat.

Daca nu stii de unde iti poti achizitiona ceasil, pentru ca pentru il alege pe cel corect trebuie sa ai o diversitate de modele de unde sa alegi, o idee ar fi sa incerci ceasurile oferite de Guess Romania, acestea prezentand acea diversitate de care ai nevoie si fiind de asemenea la indemana, deoarece le poti gasi atat in magazinele de specialitate din mall-uri, cat si pe site-ul lor ofiicial Ceasmania.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare