Pentru el

# camasi barbati # produse romania #alitate #camasi #romania

Alege calitatea unei camasi produse in Romania - CONDRA

Casual, office sau elegante, camasile sunt piesele vestimentare de rezistenta din orice garderoba, pe care le poti integra in orice tinuta, la orice ocazie.

Brand romanesc cu traditie, CONDRA acopera toate gusturile si stilurile cand vine vorba de camasi, adaptandu-se atat la simplitatea si masculinitatea unui domn, cat si la eleganta si delicatetea unui stil feminin.

Condra produce camasi inca din anul 1992 si isi actualizeaza constant tiparele, modelele si echipamentele tehnologice la noile cerinte din piata. Un lucru, in schimb, a ramas la fel: standardele inalte de calitate, pastrate cu rigurozitate de-a lungul anilor.

Disponibile intr-o mare varietate de culori si modele, tesaturile sunt alese cu grija, in functie de criterii care au la baza recunoasterea valorii durabilitatii, ca reflectie a sustenabilitatii, dar si modul de intretinere al produsului final.

Astfel, Condra produce camasi din tesaturi preponderent naturale (bumbac, in, canepa, matase sau lana), placute la atingere, moi, pufoase si extrem de confortabile, rezultand o piesa vestimentara placuta, care se pastreaza in timp si protejeaza pielea. Iar procentul mic de fibre sintetice folosite in compozitia tesaturii ofera camasilor proprietatea de a fi usor de calcat si greu de sifonat.

Condra pune la dispozitie camasi cu maneca scurta sau lunga, office, casual sau de ceremonie, simple sau cu modele inedite, sport sau elegante – toate folosind materiale de top, care sa asigure calitatea si durabilitatea produselor. In plus, toate colectiile se produc in editii limitate, iar pretul este unul accesibil, ce reflecta efortul companiei de a indeplini o varietate de standarde.

Calitatea produselor este dovedita, totodata, si de colaborarea companiei cu branduri de renume din intreaga lume, care isi croiesc camasile in Romania, la Condra.

Asadar, poti alege chiar acum sa sustii un brand 100% romanesc, ce ofera un raport calitate-pret foarte bun si o varietate de camasi care acopera toate stilurile si nevoile.

Mai multe detalii poti afla pe site: https://condra.ro/ dar si pe Facebook: www.facebook.com/camasicondra/ sau Instagram: www.instagram.com/camasi.condra/

Sursa foto: condra.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare