Pentru el

#david beckham #stil vestimentar #stil masculin

6 etape care au conturat stilul vestimentar al lui David Beckham

David Beckham este considerat unul dintre cei mai atractivi si stilati barbati ai Planetei, insa fotbalistul nu s-a bucurat dintotdeauna de acest statut. Incepand cu sfarsitul anilor '90, cand David atragea atentia presei datorita logodnei sale cu fosta Spice Girls Victoria Adams, si pana in momentul de fata, cand este imaginea mai multor branduri de haine, David Beckam a avut o evolutie constanta si si-a conturat un stil vestimentar propriu.

Iata care sunt cele mai importante etape care au conturat imaginea de fashion-icon al lui David Beckham.


1. Etapa "Spice Girls" (1998)

Desi novice in lumea modei, David Beckham nu a ezitat niciun moment sa puna in aplicare sfaturile de stil ale viitoarei sale sotii.

Sfarsitul anilor '90 a insemnat pentru David Beckham o perioada a experimentelor de tot felul, in care rezultatele nu pareau deloc impresionante.

Pantalonii de stofa purtati alaturi de sandale romane si sacoul deschis la culoare nu il avantajau deloc pe sotul Victoriei Beckham.


2. Etapa "Pirat"

In 2000, David Beckham aprecia foarte mult outfit-urile nonconformiste si purta frecvent bandana. Stilistii apreciaza ca nici acest moment nu a fost unul inspirat pentru fostul fotbalist al echipei Los Angeles Galaxy.


3. Etapa "Baiat rau"

In 2002, David Beckham a inceput sa se joace cu imaginea de "baiat rau", preferand tinutele cu blugi prespalati, ghete army si fes din lana.


4. Etapa "Star de Hollywood"

In 2007, David si sotia sa au oferit un exemplu de clasa vestimentara, in timpul participarii la o petrecere de strangere de fonduri.

Fotbalistul a imbracat o tinuta extrem de eleganta, pe care a accesorizat-o discret cu o esarfa din matase neagra.


5. Etapa "Cuceritor italian"

In perioada in care a jucat la AC Milan, David Beckham a invatat cateva lectii valoroase de stil de la marii creatori italieni.

Nu ii sta deloc rau imbracat cu tinuta casual, accesorizata cu ochelari de soare si inele de argint.


6. Etapa "Lenjerie intima"

In 2012, David Beckham a devenit imaginea unei linii de lenjerie intima pentru un cunoscut retailer de haine. El a fost cooptat in acest proiect datorita stilului vestimentar aparte, dar si pentru ca lucreaza in mod constant la aspectul sau fizic.



Sursa foto: gossipcop.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare