Pentru el

#vestimentatie barbati #moda barbati #stil masculin #siteuri

5 siteuri de moda pentru barbati din care merita sa te inspiri

Era tehnologiei iti ofera posibilitati nelimitate de a te informa despre modurile in care poti sa te imbraci impecabil. Foloseste acest avantaj in favoarea imaginii tale si inspira-te din sfaturile oferite de cele mai apreciate siteuri de moda pentru barbati, accesate de mii de vizitatori in fiecare zi.

Daca nu mai gasesti surse de inspiratie pentru tinutele tale si iti place sa te imbraci "ca la carte", siteurile de moda pentru barbati iti stau mereu la dispozitie cu idei stralucite, care respecta intocmai cele mai noi tendinte.


1. Cup of Couple

Cupofcouple.com este un blog interactiv cu ponturi utile pentru stilul vestimentar masculin, gestionat de Mike Madrid (fotograf) si Gabriel Garcia (artist grafician). Cei doi isi impartasesc sensibilitatea unica la aspectele estetice ale vietii: Gabriel iti da exemple excelente de tinute clasice si rafinate, pe cand Mike este un reper in tinute indraznete, eclectice.


2. Why You Mad?!

Daca admiri imaginea tipica a gentleman-ului din New York, siteul why-youmad.com este "muza" ta perfecta in materie de stil. Austin Ao-Xiong, "vedeta" Why You Mad, te va surprinde cu ideile sale geniale de a combina piesele clasice din moda barbateasca.


3. Dapper Lou

Dapperlou.com este un blog inspirational adresat barbatilor care prefera sa se imbrace modern si "cool", cu o nota evidenta de extravaganta in tinute. Louge Delcy, un domn pasionat de moda strazilor din Brooklyn, ofera zilnic exemple de tinute urbane originale, care te pot inspira daca impartasesti simpatia lui pentru acest stil vestimentar.


4. Put this on

Putthison.com este un site adresat barbatilor rafinati, care se imbraca mereu "la patru ace". Aici poti invata cum sa combini piesele vestimentare elegante, exact ca un mostenitor al Casei Regale. In afara de posibilitatea de a analiza atent tinute extravagante, poti invata si multe lucruri despre bunul gust clasic in asortarea hainelor barbatesti.


5. Scout Sixteen

Ai ramas sufleteste vesnic un adolescent rebel? Scoutsixteen.com este blogul pe care vrei cu siguranta sa il vizitezi in fiecare zi. Te vei delecta cu tinute mixte clasice-retro, in care se mai strecoara si accesorii moderne, in stilul preferat in prezent de tinerii din New York.



Foto: refinery29.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului