Pentru el

#petrecere de iarna #stil masculin #imbracaminte petrecere

5 outfituri speciale pentru petrecerile de iarna

Pentru petrecerea de Revelion, domnii nu au de respectat un anumit cod vestimentar, insa este foarte important ca hainele pe care aleg sa le poarte la acest eveniment sa fie adaptate locatiei si sa nu contrasteze cu outfitul partenerei. Iata care sunt tinutele in trend pentru finele lui 2012.


1. Outfit elegant in nuante sobre

Poarta un outfit clasic, cu pantaloni de stofa, sacou negru si camasa alba, daca planuiesti ca la petrecerea de Revelion sa mergi intr-o locatie luxoasa.

Pentru un look usor relaxat, aminteste-ti sa porti accesorii cool, cum ar fi ochelarii de soare. Un papion cu imprimeu pepit este alegerea perfecta pentru camasa simpla alba, iar pantalonii gri te vor ajuta sa arati impecabil.


2. Outfit cool pentru petrecerea de Craciun

Poarta o tinuta confortabila, cu un aer usor retro, la petrecerea de Craciun. Imbraca o pereche de jeansi de culoare maro si asorteaza-i cu o camasa din denim albastru si un pulover tricotat de lana.


3. Outfit casual

Poarta un costum casual de culoare gri si asorteaza-l cu o camasa simpla de culoare alba. Pentruun look neglijent studiat, tine cativa nasturi desfacuti la camasa.


4. Outfit sofisticat cu sacou de catifea

Catifeaua este un material luxos prin excelenta, iar designerii recomanda tinutele pretioase din acest material pentru petrecerile de sfarsit de an.

Ca sa nu iti incarci tinuta, alege sa porti doar un sacou de catifea alaturi de o pereche de pantaloni din stofa sau denim. Inspira-te din gama cromatica in tendinte in 2013 si alege pentru piesele de catifea culori bogate, precum bleumarin, rosu burgund, verde sau gri .


5. Outfit clasic de inspiratie british

Iti vei petrece Revelionul alaturi de persoana iubita la un restaurant? Imbraca o tinuta clasica si rafinata, cu o croiala simpla care sa urmeze linia corpului.

Inspira-te din stilul sobru britanic si poarta un sacou de stofa cu imprimeu geometric, iar pentru un plus de imagine mizeaza pe culoare! Poti asorta cu succes o curea subtire de culoare portocalie cu o pereche de pantoi crem din piele.



Sursa foto:howlblog.co.uk

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare