Pentru el

#stil #tendinte toamna barbati 2012 #moda barbati toamna 2012 #garderoba barbati toamna 2012

5 moduri sa iti innoiesti garderoba pentru toamna (barbati)

Chiar daca nu esti tocmai un impatimit al tendintelor in moda, sosirea toamnei te obliga sa iti innoiesti garderoba, fie ca vrei sau nu. Temperaturile in scadere si noile cercuri sociale in care te vei invarti presupun tinute ca atare, asadar iata cateva moduri prin care poti sa aduci un suflu nou si util dulapului de haine.

Cele mai noi achizitii de toamna, prin care sa iti innoiesti garderoba anul acesta, trebuie sa fie practice, de baza si capabile sa adauge un plus de stil imaginii tale. Vezi de ce ai nevoie pentru a fi bine imbracat in sezonul rece!

1. Jacheta din bumbac

O jacheta din bumbac in nuante neutre (bej, crem, gri, neagra) cu buzunare XXL (se poarta in acest sezon) si croiala clasica va fi o investitie inteligenta in aceasta toamna. O poti purta cu tricouri si camasi deopotriva, cu blugi clasici sau pantaloni eleganti, cu pantofi la birou sau tenisi "old school" in weekend.

Maronul-camel a revenit in tendinte si avantajeaza toate tipurile de ten, asa ca ar fi o alegere cromatica inspirata pentru jacheta din bumbac.

2. Bluza casual cu dungi

Imprimeul in dungi face furori toamna aceasta, atat pentru garderoba masculina, cat si pentru cea feminina. De aceea, ai nevoie de o bluza casual cu maneca lunga si imprimeu in dungi, preferabil in stil marinaresc (alt trend puternic al perioadei in curs).



Foto: frenchconnection.com


3. Ghete de drumetie

Ghetele de drumetie, cu siret si caramb inalt, sunt din nou in tendinte pentru sezonul toamna-iarna 2012. Practice si comode, sunt suficient de casual pentru blugi si destul de elegante pentru pantaloni formali, in functie de material si nuante.

4. Pulover cu guler in V

Tot toamna aceasta ai nevoie de un pulover cu guler in V, atat pentru a te alinia tendintelor, cat si pentru a investi intr-o piesa vestimentara cu adevarat versatila. Renunta la clasicul negru, gri, albastru si opteaza pentru un mov pruna. Daca preferi tinutele sobre, atenueaza nuanta curajoasa cu un sacou bleumarin.



Foto: frenchconnection.com

5. Curea din doua materiale

Asocierea materialelor diverse cu pielea este o alta tendinta a perioadei, deci innoieste-ti graderoba cu o curea mixta din material textil si piele. Poart-o cu blugi negri si un tricou polo, pentru un look relaxat de weekend.



Foto: frenchconnection.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului