Pentru el

# modele de pantofi #pantofi barbatesti #pantofi

5 modele de pantofi care nu trebuie sa lipseasca din garderoba masculina

Se stie deja faptul ca barbatii nu sunt la fel de pasionati de moda precum femeile si ca majoritatea fac cumparaturi doar la nevoie. Ei bine, incaltamintea nu mai este de mult timp un moft, ci o necesitate adaptata in functie de eveniment si momentul zilei.

Iata ce modele de pantofi nu ar trebui sa lipseasca din garderoba masculina!

5 modele de pantofi pe care orice barbat trebuie sa le aiba

Incaltamintea, in cazul barbatilor, este accesoriul de baza al tinutei. Alegerea modelelor de pantofi nu trebuie sa fie influentata de tendintele in moda, ci de cateva reguli de etica. Astfel, orice barbat trebuie sa aiba in garderoba sa urmatoarele modele de incaltaminte!

Pantofi sport. Adidasi sau tenisi, pantofii sport nu se vor demoda niciodata; mai mult de atat sunt modelul de incaltaminte comod si usor de asortat pentru o multime de tinute. Din garderoba masculina nu trebuie sa lipseasca o pereche de adidasi albi deoarece sunt usor de purtat atat intr-o tinuta sport, cat si intr-una casual. Iata si cateva recomandari: https://www.epantofi.ro/reebok.html.

Pantofi Oxford. In magazine vei gasi o multime de modele de pantofi tip Oxford, insa este recomandat sa ii alegi pe cei mai simpli deoarece acestia sunt cel mai usor de purtat. Sunt ideali pentru o tinuta casual cu blugi, dar si potriviti pentru o tinuta eleganta cu costum.

Cizme sau ghete elegante. Pentru sezonul rece, cizmele sunt alegerea ideala, chiar si in cazul barbatilor. Sunt comode, calduroase si disponibile intr-o gama variata de modele. Cizmele sunt perechea de incaltaminte practica pentru vremea rece si pentru evenimentele formale la care trebuie sa participi.

Pantofi Brogue. Modelul de pantofi Brogue este modelul clasic cu o cusatura englezeasca si perforatii decorative in partea din fata. In ciuda faptului ca este o pereche de incaltaminte clasica, pantofii Brogue sunt extrem de eleganti si pot fi purtati aproape la orice vestimentatie. Nuantele recomandate pentru acest model de pantofi sunt negru si maro, insa daca vrei sa iesi din tipar poti alege si alte variante de culori mai moderne.

Mocasini barbatesti. Pantofii care te vor ajuta sa faci o buna impresie oriunde vei merge. Nu sunt atat de eleganti precum pantofii Oxford, spre exemplu, insa sunt un model de incaltaminte extrem de versatil. Sunt ideali pentru plimbari, pentru mersul la birou, dar si pentru evenimentele de seara. Mocasinii barbatesti sunt ideali mai ales in sezonul cald deoarece sunt racorosi si lasa pielea sa respire. Exista mai multe tipuri de mocasini barbatesti, spre exemplu:

  • Mocasini cu ciucuri (denumiti si mocasini tip Tassel);
  • Mocasini simpli;
  • Mocasini decorati la limba (denumiti si Penny Loafers).

Oricare dintre aceste trei modele de mocasini este recomandat in dressingul masculin.

Cu aceste perechi de incaltaminte orice barbat se asigura ca isi va face simtita prezenta la evenimentul la care participa.

Sursa foto: pexels.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-masculin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului