Pentru ea

#animal print #toamna #trend

Trend alert: toamna aceasta se poarta animal print

Buline de leopard, piele de sarpe sau dungi de tigru, asa se prezinta tendintele toamna-iarna 2010.

Anul acesta, animal print -ul a revenit in atentia creatorilor de moda care au adaptat acest stil atat in segmentul vestimentatiei cat si in cel al accesoriilor.

Astfel, case de moda celebre precum Dolce & Gabbana sau Emilio Pucci au imprimat gentile, ghetele, manusile sau esarfele cu aceste model.

Designerii de la Stella McCartney au decorat rochiile cu un umar si pantalonii skinny metalici cu acest imprimeu, iar cei de la Lanvin, salopetele.

Ai grija insa, animal-print-ul este un imprimeu destul de pretentios si trebuie sa fii atenta cum il combini pentru a nu creea o imagine exagerata si de prost gust. Cel mai bine, pentru a fi sigura ca eviti lucrul acesta, pastreaza-te doar la un element animal-print atunci cand completezi o tinuta.

De asemenea, este bine sa tii cont si de varsta atunci cand alegi piesele vestimentare in acest model. Daca esti tanara, poti experimenta, combinand mai multe elemente animal-print, insa, daca esti o femeie peste 30-40 ani alege varianta discret si cu gust, optand doar pentru un accesoriu decorat in acest mod.

Cu toate acestea, fie ca este vorba de o tinuta completa animal print sau doar de un accesoriu care sa accentueze stilul, animal-print-ul va fi cu siguranta o tema dominanta a sezonului rece 2010.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului