Pentru ea

#animal print #skinny #ghete #moda #tendinte

Tendinte care nu se demodeaza

Chiar daca designerii si stilistii creeaza si abandoneaza trenduri in fiecare sezon, unele tendinte raman in actualitate. Vezi care sunt cinci dintre tendintele care nu se demodeaza si afla cum sa te asiguri ca vor ramane actuale.

In lipsa unui buget mare de cumparaturi, multe femei au invatat sa-si adapteze look-ul la tendintele sezonului folosindu-se de accesorii. Unele tendinte nu se demodeaza insa, indiferent de sezon, si chiar daca au perioade in care nu sunt "hot", nu trec niciodata pe lista neagra a stilistilor.

De la rochia babydoll pana la blugii skinny si animal print , afla cum sa integrezi cinci tendinte care nu se demodeaza in garderoba ta.

 

Rochia babydoll

 

Dupa debutul in anii 1960 si revenirea in anii 1980, rochia babydoll, cu talie inalta, isi datoreaza longevitatea versatilitatii fata de orice silueta.

Talia inalta si modul in care ascunde kilogramele in plus au facut din rochia babydoll un trend ce nu se demodeaza.

Stilistii recomanda pentru acest sezon rochiile babydoll in forma de A sau de trapez , fara o talie foarte voluminoasa. Evita culorile foarte puternice sau elementele decorative excesive, care nu te ajuta sa creezi un look clasic.

Sursa foto: Kaboodle.comBabydoll-dress.com

 

Bluza cu "cravata"

 

Creata intr-o epoca in care tinutele feminine erau mult mai conservatoare, bluza cu "cravata" sau cu funda la gat este un mod elegant de a-ti sublinia feminitatea fara sa arati niciun pic de piele in zona decolteului.

Potrivita pentru tinutele office, dar si pentru alte evenimente la care este recomandata o tinuta eleganta, acest tip de bluza nu isi pierde savoarea si rafinamentul, indiferent de tendintele sezonului.

Stilistii recomanda bluzele cu cravata croite de marii designeri, dar si bluzele cu cravata foarte lunga, care te pot ajuta sa creezi un look dramatic.

Sursa foto: Bananarepublic.gap.com

 

Blugii skinny si colantii

 

Pantalonii stramti nu se pierd printre tendintele trecatoare, spun specialistii, pentru ca sunt foarte versatili, putand fi folositi atat pentru tinute casual, cat si pentru tinute mai pretentioase.

Cel mai usor mod de a-ti arata picioarele fara sa porti o fusta mini, blugii skinny si colantii de calitate in culori inchise raman la moda indiferent de tendintele sezonului.

In cazul blugilor skinny, croielile clasice sunt cele mai indicate, in timp ce colantii in culori inchise si fara elemente decorative colorate sau stralucitoare nu isi vor pierde farmecul odata cu trecerea de la un sezon la altul.

Sursa foto: Thegloss.com , Jeanshook.com

 

Botinele pana la glezna

 

Botinele si ghetele pana la glezna isi datoreaza "nemurirea" modului in care pot fi purtate cu usurinta indiferent de forma sau grosimea gambei.

Stilistii recomanda pastrarea botinelor pana la glezna atunci cand acestea sunt din piele fina in culori clasice, precum negru, maro sau albastru inchis .

In cazul in care botinele sunt decorate cu accesorii sau imprimeuri specifice unui anumit sezon sau au varfuri prea ascutite sau prea tesite, ele nu vor putea trece in coltul garderobei destinat hainelor care nu se demodeaza.

Sursa foto: Khayecee.blogspot.com

 

Animal print

 

Impimeurile inspirate de blana sau pielea animalelor continua sa revina in tendinte in fiecare sezon pentru ca ajuta femeile sa adauge un strop de "salbaticie" sexy tinutei lor.

Trendul animal print, popularizat in anii 1950 si 1960, continua sa revina in preferintele stilistilor an de an.

Pentru un look care nu se demodeaza, alege imprimeurile ce imita blana felinelor mari ( ghepard , leopard), sau dungile de zebra in alb si negru.

Imprimeurile care nu respecta proportiile naturale sau folosesc culori foarte indraznete nu vor supravietui mai mult de un sezon.

Sursa foto: Theglamourouslife.com

Vezi inca cinci tendinte care nu se demodeaza.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare