Pentru ea

#rochia-maxi #trend #vara #stat

Cum sa porti rochia-maxi vara aceasta

Rochia-maxi reprezinta unul dintre cele mai hot trenduri al verii lui 2010. Ceea ce e si de inteles, deoarece rochia maxi este una dintre acele piese vestimentare care flateaza pe oricine, poate fi adaptata oricarei ocazii si se gaseste peste tot.

Rochiile maxi sunt o alegere perfecta pentru un look boem, versatil si elegant. Poti purta rochia maxi  in parc, pe plaja la un cocktail-party sau chiar la un concert. Poti sa combini aceasta rochie cu accesorii voluminoase, sandale gladiator, o centura si chiar o jacheta din piele sau denim.

Monocroma sau cu print-uri libertine, cu volane sau in stil etnic, rochia maxi este un must-have al sezonului indiferent de forma corpului.

 

Print-uri

 

Rochiile-maxi cu print sunt trendy, fie ca vorbim de imprimeuri florale, grafice sau animal-print. Poti alege sa porti o rochie maxi cu print din matase fluida sau bumbac revigorant.www.victoriassecret.com

 

Poncho

 

Rochiile-maxi in stilul poncho reprezinta un trend foarte cool vara aceasta si sunt si foarte confortabile. Optand pentru o astfel de rochie, adaugi originalitate look-ului tau. O poti purta la orice ocazie si nu trebuie sa iti faci griji ca nu te avantajeaza si asta pentru ca rochia-maxi in stil poncho este perfecta pentru orice silueta.

 

A la grec

 

Rochiile-maxi a la grec nu sunt neaparat doar pentru o ocazie speciala cum s-a lasat sa se inteleaga pana acum. Acestea pot fi purtate in orice moment al zilei. Asorteaza astfel o rochie-maxi alba in stil grec cu o pereche de sandale gladiator aurii si te vei transforma cat ai clipi intr-o zeita superba.www.asos.com

 

Alb si nude

 

Rochiile-maxi albe sunt perfecte pentru un look casual, de fiecare zi si te feresc de canicula specifica acestui sezon. Pentru un look de seara poti alege o rochie-maxi intr-o culoare nude.

 

Briza marii

 

Este de preferat sa alegi o rochie-maxi dintr-un material racoros cum ar fi matasea. Sunt cele mai confortabile pentru o zi fierbinte de vara.

www.asos.com

 

Alege rochia maxi potrivita pentru corpul tau!

 

 

Pentru femeile mignone

 

Daca esti mica de inaltime, cel mai bun lucru pe care il poti face este sa alegi o rochie-maxi care sa-ti urmareasca indaproape linia corpului si sa stai departe de cele largi, gen sac.

De asemenea, rochiile care se termina deasupra gleznei iti flateaza fizicul si le poti purta lejer atat cu sandale joase cat si cu tocuri inalte. Stai departe de dungile orizontale si desenele mari. O rochie maxi cu un decolteu in V iti va flata silueta, precum si cele in culorii tari.

www.victoriassecret.com

 

Pentru femeile cu forme

 

Daca esti o femeie mai plinuta, atunci rochia-maxi este o optiune perfecta pentru a-ti acoperi corpul. De asemenea, daca te bucuri de un decolteu irezistibil, poti alege un model de rochie-maxi care pune accent pe lucrul acesta. O rochie-maxi in stil poncho este o solutie foarte buna pentru femeile cu forme, precum si aceea cu o centura in jurul taliei. Stai departe de print-urile voluminoase si indreapta-ti atentia spre culorile pline si luminoase.www.asos.com

 

Pentru femeile inalte si slabe

 

Daca esti inalta si foarte slaba, evita rochiile care urmaresc linia corpului precum si culorile pline care nu fac decat sa te arate si mai slaba. Indreapta-ti mai degraba atentia spre rochiile-maxi cu imprimeuri, in combinatii de culori si materiale usoare si fluide.

Rochiile-maxi fara maneci cu incretituri iti vor avantaja bustul, ai grija insa ca acestea sa fie in stilul empire - rochia sa capate amploare imediat de sub sani.

www.victoriassecret.com
 

Foto : www.victoriassecret.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare