Pentru ea

#denim #material #stil #feminin #moda #haine #vestimentar #tendinte #2010 #rochii

Cum sa asortezi piesele din denim

Denimul este cu siguranta unul dintre acele materiale care nu se vor demoda niciodata poate chiar pentru ca arata atat de bine uzat. Fie ca este prespalat, cu franjuri, taiat sau cu insertii, acest material nu trebuie sa lipseasca din garderoba ta.

Daca nu te-ai convins inca de utilitatea lui, afla ca denimul a fost desemnat unul din articolele cheie in tendintele sezonului cald. Te gandesti deja cum sa -l asortezi? Uite aici cateva idei orientative pentru a-ti face o impresie.
Pentru inceput, hai sa facem o inspectie asupra sifonierului tau pentru a vedea ce trebuie sa contina in vederea creeari look-ului tau chic condus de denim :

• O geaca scurta din denim/blug

• O pereche de blugi largi si rupti

• O pereche de blugi skinny

• O fusta din denim

• O camasa din denim

• O pereche de blugi scurti

• O pereche de blugi trei sferturi

 

Cum sa asortezi aceste piese?

 

1 Geaca din denim. Acest tip de geaca merge foarte bine la o tinuta complet neagra de exemplu o rochie mulata pana la genunchi combinata cu o pereche de sandale stil botine decupate in fata. De asemenea poti asorta acet tip de geaca la o pereche de blugii skinny negri, un top negru si o pereche de pantofi cu tocuri inalte. Ai grija la accesorii: opteaza pentru cele supradimensionate sau pentru mai multe lanturi din argint suprapuse.

Sursa foto : www.logicalharmony.net

2 Pantalonii scurti din denim. Aceasta piesa vestimentara se potriveste foarte bine cu niste dresuri negri mate si o pereche de pantofi cu tocuri inalte. De asemenea, pentru un look mai casual poti inlocui pantofii cu o pereche de balerini. Astfel eviti un eventual discomfort atunci cand mergi la o sesiune de shopping.

Sursa foto: www.logicalharmony.net

3 Camasa din denim. Imprimeurile florale merg foarte bine cu o camasa din denim. Opteaza astfel pentru un top inflorat si o camasa pe deasupra. De asemenea si geaca din acelasi material se potriveste de minune cu acest tip de imprimeu. O poti asorta cu o rochie lunga florala de exemplu.  Camasa din denim combinata cu o fusta alba va crea un look de senzatie garantat.

Sursa foto: www.logicalharmony.net

4 Fusta din denim. Alege sa porti seara in club o fusta stramta din denim usor decolarat pe care sa o asortezi cu un top sau corset negru si un sacou masculin pe deasupra din aceeasi culoare. Vei capata astfel un look original si sexy in acelasi timp. De altfel, o fusta scurta in volane din denim merge foarte bine si cu o geaca din piele maro si cizme cowboy in aceeasi culoare.

Sursa foto: www.logicalharmony.net

5 Blugii skinny sau cei largi si rupti. Atat blugii skinny cat si cei largi cu rupturi merg foarte bine cu o geaca din piele. Geaca de piele este de altfel un punct forte in ceea ce privesc tendintele primavara/vara 2010. Blugii largi rupti asorteaza-i cu o geaca de piele neagra si tenisi sau pantofi masculini. Pentru un plus de extravaganta poti adauga si o palarie in aceasta combinatie. Daca preferi blugii skinny cu geaca de piele, ai grija ca pantofii sa fie unii cu toc, de preferinta lacuiti.

Sursa foto: www.logicalharmony.net

6 Blugii trei sferturi. Acestia se potrivesc de minune cu un tricou simplu, un sacou masculin si niste pantofi josi in picioare. Pentru a da un plus de savoare imaginii adauga accesorii viu colorate cum ar fi o geanta mare rosie, usor eleganta sau o curea subtire intr-un ton aprins.  De asemenea poti sufleca o pereche de blugi largi decolorati pe care sa-i asortezi la o pereche de cizme cowboy si un maieu tetra. Vei crea un imagine sexy desprinsa din Vestul Salbatic.

Sursa foto: www.logicalharmony.net

7 Nu te feri sa asortezi doua piese din denim la aceeasi tinuta. Desi pana acum s-a spus ca aceasta ar putea fi o eroare de stil, designerii podiumului international se pare ca au rasturnat acest mit anul acesta. Astfel, asorteaza o camasa din denim cu un tricou pe dedesubt si o pereche de blugi largi, stil masculini. Ai grija sa adaugi si o curea mai lata, de preferinta maronie. Baga camasa in pantaloni si deschide-o la mai multi nasturi.

Sursa foto: www.logicalharmony.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare