Pentru ea

#provocarea Ariel Lichid #reinnoieste-ti garderoba #castiga un voucher # Ariel Lichid #Anca Serea #voucher

Vrei sa iti reinnoiesti garderoba? Accepta provocarea Ariel Lichid si poti castiga un voucher in valoare de 1.000 RON

Este momentul sa porti hainele tale preferate fara teama de pete. indrazneste sa mergi cu copiii in parc purtand rochia alba pe care o indragesti atat de mult si bucura-te din plin de fiecare moment petrecut cu familia. Nu lasa petele de vin rosu si nici pe cele de ciocolata sa te sperie. O cina relaxanta cu fetele este motivul perfect sa porti camasa preferata. Teama de pete nu trebuie sa stea in calea alegerilor vestimentare. Ariel Lichid a anticipat deja fiecare scenariu in care hainele noastre sunt in pericol si are grija ca ele sa arate ca noi dupa o singura spalare. Astfel, ne putem bucura de hainele preferate in orice situatie.

Cumpara Ariel Lichid de minim 35 RON din magazinele Carrefour, distribuie o fotografie cu tine purtand hainele tale preferate intr-o situatie curajoasa (cu copiii pe iarba, gatind in bucatarie, savurand un pahar de vin rosu etc.) si poti castiga un voucher Fashion Days in valoare de 1.000 RON. Intra pe //testeazainovatia.ro/ariel/home/ si surprinde-ne cu un scenariu curajos!

Ariel Lichid reuseste sa indeparteze toate petele dificile datorita formulei "Deep Clean Complex", un amestec de enzime, polimeri si agenti puternici care aduc impuritatile la suprafata. Acest complex ataca petele dificile sau de grasime, dar fara a fi dur cu hainele, avand astfel capacitatea de a indeparta cele mai dificile pete in timp ce protejeaza fibrele materialelor, culorile, printurile si contrastele. in plus, poti folosi capacul pentru dozare si aplicarea direct pe pata, cu lamele abrazive care conduc detergentul in interiorul fibrei pentru a inlatura orice pata, eliminand astfel compromisul intre haine curate, indepartarea petelor dificile si protejarea materialelor.

Iata cateva sfaturi care te vor ajuta sa indepartezi cele mai dificile pete si sa te bucuri din nou de aspectul nou al hainelor tale preferate:

1. Trucuri pentru indepartarea petelor de machiaj

Rujul: Pentru rujurile pe baza de ceara, pune haina in congelator timp de 20 de minute, apoi razuieste pata. Trateaza pata cu Ariel Lichid folosind capacul special de tratare a petelor, apoi o poti spala conform instructiunilor de pe eticheta. Pune haina la uscat doar dupa ce te-ai asigurat ca pata a fost eliminata in intregime.

Machiajul lichid (fond de ten si concealer): Clateste pata imediat, trateaza cu Ariel Lichid folosind capacul special de tratare a petelor, apoi spala conform instructiunilor de pe eticheta. Daca fondul tau de ten are o baza uleioasa, este importanta folosirea unui detergent precum Ariel Lichid, eficient in mod special pentru indepartarea petelor de grasime.

Machiajul pudra (fond de ten sau fard de pleoape): Scutura usor cat se poate din machiajul care a ajuns pe haina apoi clateste cu apa. Apoi spala haina cu Ariel Lichid conform instructiunilor de pe eticheta si ea va fi ca noua dupa doar o spalare.

2. Petele de grasime

Unele dintre cele mai dificile pete sunt cele de ulei si grasime. Ele sunt pete hidrofobe si pentru ca resping apa sunt foarte greu de indepartat. Grasimea tinde sa se agate de fibre, asa ca cel mai eficient este sa folosesti produse cu agenti speciali pentru indepartarea petelor de grasime precum Ariel Lichid.

In cazul in care ai spalat deja hainele, dar pata nu a iesit, stai fara grija! Ariel Lichid contine agenti speciali pentru indepartarea petelor de grasime si poate fi folosit direct pe pata. Dupa ce tratezi pata, spala din nou hainele cu Ariel Lichid, dar nu le usca inainte de a te asigura ca pata a iesit.

3. Petele care se formeaza in zona axilei

Una dintre cele mai intalnite pete in sezonul cald este cea din zona axilei. Murdaria, transpiratia si antiperspirantul sunt cauzele petelor galbene care se formeaza in zona axilei. Pentru ca petele continua sa se ingalbeneasca in timp, este recomandat sa speli hainele albe cu Ariel Lichid la scurt timp dupa purtare pentru a impiedica instalarea petelor. Purtarea repetata cauzeaza o "stratificare" a acestor componente, fapt ce ingreuneaza misiunea detergentului.

Materialele cele mai predispuse la formarea acestui tip de pete sunt bumbacul si tesaturile naturale pentru ca murdaria se instaleaza mult mai usor in interiorul fibrei, de unde este mai greu de indepartat. Mai mult, in timp, petele reactioneaza cu oxigenul din aer si culoarea se intensifica.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: 15 idei si trucuri de organizare a garderobei

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare