Pentru ea

#Miss Romania #concurs frumusete #casting #bucharest fashion week

Vrei sa fii urmatoarea Miss Romania? Bucharest Fashion Week a ajuns la cel de al III-lea casting

Bucharest Fashion Week, organizeaza cel de al treilea casting pentru Miss Romania 2014 si Top Model Romania 2014. Cel mai important festival de moda din tara noastra pune la bataie titlurile de „Cea mai frumoasa femie din Romania”, respectiv „Cel mai bun model al Romaniei” si le invita pe romance la castingul care va avea loc sambata, 8 noiembrie, la restaurantul Trattoria Verdi din strada Mendeleev numarul 29, incepand cu ora 12.00.

Pentru a intra in competitie, participantele trebuie sa se inscrie pe site-ul www.bfashionweek.com/casting. Ele trebuie sa aiba minimum 15 ani si o inaltime de cel putin 1.72m. Daca aplicantele raspund criteriilor de selectie impuse de organizator, ele vor fi invitate la un interviu ce va avea loc in cadrul castingului de sambata, 8 noiembrie.

Pe langa titulaturile la care viseaza orice tanara din tara, participantele pot castiga premii in valoare de peste 20.000 Euro. Primele doua castinguri pentru concursurile Miss Romania si Top Model Romania au avut loc in zilele de 26 septembrie, respectiv 11 octombrie. Asadar Bucharest Fashion Week continua cautarea celor mai frumoase, talentate si lipsite de inhibitii romance, care sunt pregatite sa intre in competitia frumusetii.

Miss Romania este un concurs de frumusete care se desfasoara anual in cadrul festivalului international de moda Bucharest Fashion Week, organizat de Fashion TV Romania. Acesta este unul dintre cele mai importante concursuri de acest gen din tara noastra.

Top Model Romania 2014 este cel mai important concurs dedicat fotomodelelor din Romania. Prin acest eveniment, cele mai talentate modele din tara noastra au sansa de a fi prezentate principalelor agentii de modeling din lume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare