Pentru ea

# cadouri sustenabile #vine craciunul #cadouri craciun #craciun

Vine Craciunul! De ce sa alegi cadouri sustenabile pentru cei dragi

Au inceput pregatirile pentru crearea unui set-up fastuos in intampinarea sarbatorilor de iarna. Si nimic nu se compara cu emotiile si planuirea pana la cele mai mici detalii a unei perioade pe care fiecare isi doreste sa o petreaca ca in basme. Dar de ce nu basme fashion? Dar nu chiar orice basm.

 

Ci acel basm unde cavalerii si domnitele urbane poarta outfit-uri contemporane, cu design ultra modern, realizate din materiale de cea mai buna calitate. Iar acesti cavaleri si domnite urbane nu cauta doar sa aiba in garderoba lor piese vestimentare care sa le cladeasca o imagine actuala si un look indraznet, nu, ei isi doresc ca povestea lor sa fie una in care „nimic nu se pierde si toata lumea este inclusa”, ei isi doresc sa faca parte din povestea Tommy Hilfiger. Este acea poveste a brand-ului care lanseaza abordari curajoase ale sustenabilitatii, din perspectiva grijii fata de mediul inconjurator si fata de societate. Iar fiecare cavaler si domnita indrageste sa duca mai departe initiativele brand-ului, menite sa sporeasca sustenabilitatea, folosind in fiecare etapa de realizare ale produselor, materiale si metode de productie inovatoare.

Iar in preajma sarbatorilor de iarna, cand de abia incepe forfota incantatoare a cadourilor, este prilejul oportun ca fiecare sa caute sa-si croiasca propria poveste. De ce sa nu-i oferi cuiva special tie o bluza de molton Tommy Hilfiger, cu gluga, de un albastru inchis splendid, in care sa se simta confortabil atunci cand de dragul tau pregateste cele mai savuroase preparate? De ce sa nu-i dai in dar sotului un pulover 'Tonal Autograph' Tommy Hilfiger, realizat dintr-un material moale precum bumbacul, cu o croiala dreapta si eleganta, care i-ar sublinia masculinitatea blanda care te-a facut sa te indragostesti de el? Iar pentru cea mai buna prietena poti alege geaca tricotata oversized 'Fairisle', cu un model norvegian fermecator, care i-ar prinde atat de bine cand se bucura de starea de relaxare incredibila, pe care o poti avea doar in familie. Sau daca intuiesti ca s-ar bucura mai mult de un item mai versatil, tot din colectia Tommy Jeans, precum geaca, incearca vesta cu fata dubla, cu o croiala clasica, asigurand confort, caldura si un look stylish.

Gaseste in magazinele selectionate Tommy Hilfiger inovatoare idei de cadouri sustenabile care vor crea celor dragi povesti elegante, ce vor fi spuse mult timp de acum incolo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare