Pentru ea

#stil feminin #buline #rochite #andreea raicu #haine #haine copii #rochii copii

Vara asta se poarta bulinele! Prima colectie de haine pentru copii lansata de Andreea Raicu

Andreea Raicu, in colaborare cu magazinul online Designers for Kids, a lansat o mini-colectie de hainute pentru copii. Piesele vestimentare pentru micile domnisoare sunt cochete si moderne, insa nu se indeparteaza de stilul copilaresc. Astfel, rochiitele, fustitele si sacourile create de Andreea Raicu sunt realizate din materiale fine si fluide, cu imprimeuri in buline.


Imprimeuri cu buline pentru fetite

Andreea Raicu a declarat ca a ales sa foloseasca bulinele pentru aceasta colectie, intrucat le asociaza cu veselia, gingasia, finetea si feminitatea.



"Imi place sa vad fetite imbracate frumos, cochete si atente inca de mici la hainele pe care le poarta", a declarat prezentatoarea de la Prima Tv.



Rochitele cu buline sunt confectionate din materiale vaporoase, potrivite pentru zilele calduroase de vara. Realizate cu pliuri in partea de jos, rochitele sunt lejere, potrivite pentru orice conformatie a corpului.



Fustitele cu pliuri pot fi asortate cu tricouri albe din aceeasi colectie si astfel copilul va avea un outfit perfect pentru o zi de vara.



Vedeta a creat si sacouri pentru micile fashioniste. Astfel, sacourile cu buline se pot asorta cu rochiile albe sau chiar cu o pereche de jeans.


Culorile de baza pentru colectia de hainute pentru copii

Piesele vestimentare create de Andreea Raicu sunt comode, simple si usor de purtat. Astfel fetitele se vor putea misca in voie, fiind in acelasi timp elegante.



Andreea Raicu a limitat paletea cromatica la alb, rosu si bleumarin. Astfel, micile domnisoare pot combina culorile cu alte nuante copilaresti.


Proiectul Designers for Kids

In cadrul proiectului Designers for Kids, mai multi designeri romani au realizat colectii pentru copii. 10% din vanzarile din magazinul www.designersforkids.ro vor fi folosite pentru a imbraca copiii de la Mia's Children, o organizatie nonguvernamentala care sprijina copiii cu resurse financiare limitate. Pana in acest moment, sunt disponibile si alte colectii pentru copii, semnate George Neagu, Rhea Costa, Malvensky, Carla Szabo si Zaysha.



"Am apreciat proiectul Designers for Kids inca de la lansare nu numai pentru grija si atentia cu care a recreat universul copilariei, ci si pentru implicarea sociala. Faptul ca 10% din suma platita pe fiecare hainuta merge la organizatia Mia's Children pentru a imbraca un alt copil fara posibilitati m-a entuziasmat si reprezinta unul dintre motivele pentru care am creat aceasta colectie", a declarat Andreea Raicu.



Sursa foto: AndreeaRetinschiPhotography

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare