Pentru ea

#alegere costum de baie #costum de baie

Vara aceasta iti creezi propriile reguli in alegerea costumului de baie potrivit

 

In fiecare vara, primesti multe sfaturi despre ce reguli vestimentare trebuie urmate ca tu sa achizitionezi costumul de baie perfect. Nu stim daca exista acest tip de perfectiune, dar sigur stim ce este cel mai important: ca tu sa te simti confortabil in costumul de baie. Avem doar lista de „do’s”, si primul este acesta: urmeaza-ti identitatea stilistica si mai ales personalitatea indiferent de unde te vor purta pasii in vacanta. In #MyCalvins te asteapta o vara super cool!

Accesoriul must-have in orice bagaj: atitudinea

Sigur, poti urma o harta stilistica a costumelor de baie, dar frumusetea naturala si increderea in sine sunt acele „piese” statement care te vor face sa rock orice look ai aborda pe plaja. Cu siguranta stii acea fraza „Tu porti hainele, nu ele te poarta pe tine” iar cand vine vorba despre costumul de baie acest cod estetic se aplica de asemenea. Si in colectia Calvin Klein Swimwear 2021 gasesti acele costume de baie care iti ofera confortul necesar sa fii tu, autentica si relaxata. Doar esti in vacanta, nu? J

Simplu, senzual, minimalist sunt cuvintele care descriu cel mai bine estetica colectiei Calvin Klein Swimwear 2021. Te inspira un design romantic – un costum din doua piese, monocrom, cu un sutien balconette, care te face sa te simti incredibil de feminina, sau poate unul clasic – un costum dintr-o singura piesa, negru, elegant, in care nu ai cum sa nu te simti bine, sau poate te regasesti mai degraba intr-un costum cu o croiala moderna, care iti da un mood jucaus. Orice ai alege, un lucru este garantat, in #MyCalvins, vara aceasta te vei relaxa cu adevarat!

Descopera intreaga colectie Calvin Klein Swimwear in magazinele Calvin Klein din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare