Pentru ea

#incaltaminte vara #sandale #vara

Vara aceasta, bucura-te de confort! Sandalele perfecte pentru vacanta si drumuri lungi

De la plimbari pe plaja sau pe marginea lacului la dupa-amiezi insorite in caldura orasului, vara aceasta vei simti confortul fiecarui pas pe care il faci cu noile sandale de la Ecco X-Trinsic.

Zilele de vara nu o sa mai fie vreodata la fel!

Colectia dedicata tie

Ecco Outdoor isi extinde selectia de Ecco X-Trinsic cu un nou stil de sandale. Cu un look minimalist si modern, cu aceste sandale ai tot confortul dorit fara sa sacrifici functionalitatea si performantele pe care le-ai astepta de la un produs Ecco Outdoor.

Aceasta pereche sandale este prevazuta cu o talpa de cauciuc robusta si flexibila care rezista terenului off-road, oferindu-ti durabilitate si aderenta, pentru a putea profita cu adevarat de vara.

Fabricat din materiale textile premium, care ridica performanta si stilul, Ecco X-Trinsic este extrem de „respirabil”. Confortul tau este imbunatatit in continuare de cele trei barete cu fixare rapida, care iti permit sa o reglezi complet pentru o potrivire confortabila si sigura.

Ai in plan o escapada in afara ”junglei urbane”? Cu Ecco X-Trinsic vei aprecia confortul pe tot parcursul zilei, la fiecare pas facut, datorita tehnologiei Phorene™ incorporate. Aceasta se muleaza pe piciorul tau, este ultra-usoara si asigura amortizare si atenuarea socurilor de lunga durata.

Phorene™, care a fost dezvoltat de Ecco, este o descoperire pentru propria tehnologie Fluidform™ Direct Comfort a designerului danez, care este utilizata pentru a proiecta Ecco X-Trinsic.

Fluidform™ ofera un echilibru ideal intre amortizare si recul, creand in acelasi timp o legatura integrala si durabila intre talpa si partea superioara.

Sandale de apa

Cand iti petreci vara pe, in sau langa apa, vei dori o pereche special conceputa pentru cele mai cool aventuri. Cu Phorene™ si constructia textila premium, aceasta versiune a Ecco X-Trinsic este perfecta pentru distractie, fara sa se deterioreze la contactul cu apa. In plus, se potriveste perfect cu costumul tau de baie favorit.

Si datorita look-ului modern si compact, sandalele intra fara probleme in ghiozdan, gata de calatorie.

Tu cu ce te incalti in vacanta?

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare