Pentru ea

#tinute casual #tinute

Vara 2021: idei de tinute casual in tendinte

Unul dintre cele mai populare si comode stiluri vestimentare este cel casual, preferat atat de femei, cat si de barbati. Spre deosebire de alte coduri vestimentare, stilul casual iti ofera ocazia sa porti haine lejere in fiecare zi. Desi hainele casual nu sunt cele mai potrivite pentru locul de munca, articolele vestimentare comode sunt ideale pentru shopping, plimbari sau iesiri la terase.

 

Vara reprezinta anotimpul ideal pentru a crea cele mai cool tinute casual. Iata cateva idei de tinute casual la moda in 2021, din randurile de mai jos!

Rochie maxi si balerini

Iti plac rochiile maxi, vaporoase si feminine? Vara este anotimpul perfect pentru a purta rochiile preferate, in care sa te simti bine. Intr-o zi in care vrei sa te plimbi prin oras alaturi de o prietena, alege o rochie feminina cu imprimeu floral, care sa-ti puna in evidenta silueta. Pentru un plus de confort, incalta o pereche de balerini in nuante deschise, care impiedica aparitia durerilor de picioare.

Nu vrei sa porti rochie zilnic? O poti inlocui cu o fusta midi sau cu pantaloni largi, cu talie inalta, pe care sa le asortezi cu un top. In functie de preferinte, poti sa schimbi balerinii cu pantofi sport, espadrile, sandale sau pantofi cu toc. Stilul casual iti ofera numeroase posibilitati de combinare a hainelor si a incaltamintei, pentru un look impecabil.

Fusta mini, tricou si adidasi

Un look modern, ideal pentru femeile tinere, include fusta mini si tricoul simplu, intr-o singura culoare. Pentru a completa tinuta, opteaza pentru o pereche de adidasi Puma pentru femei, in care sa te simti bine oricat ai merge pe jos.

Fusta mini pune in evidenta o silueta zvelta si picioarele subtiri, asa ca nu ezita sa o porti daca vrei sa atragi atentia!

Jeansi largi, maiou si espadrile

Iti place sa porti outfituri casual cu haine mai largi? Cea mai potrivita este o pereche de jeansi largi, pe care sa o combini cu un maiou din bumbac, cu imprimeu sau cu mesaj.

Referitor la incaltaminte, exista numeroase optiuni. Jeansii largi arata bine atat cu espadrile, cat si cu tenisi, balerini sau sandale. Totusi, alege incaltaminte confortabila, fara toc, care face parte din stilul casual.

Camasa, pantaloni din in si sandale

Atunci cand vrei sa mergi la o terasa intr-o seara de vara, in oras sau pe litoral, compune outfitul perfect cu ajutorul urmatoarelor piese:

  •  O camasa vaporoasa, din poplin
  • O pereche de pantaloni largi, din in
  • O pereche de sandale din piele, cu barete

Desigur, sandalele pot fi inlocuite cu balerini, slapi sau pantofi cu toc mic. Conteaza ca incaltarile sa fie comode si sa-ti permita sa te misti in voie, fara rani sau bataturi.

Pantaloni scurti, top elegant si pantofi cu platforma

Fiindca stilul casual nu tine cont de formalitati si implica folosirea hainelor practice, nu trebuie sa uiti de pantalonii scurti, care iti ofera comoditate in zilele calduroase de vara. Astfel, imbraca o pereche de pantaloni scurti din denim sau bumbac, un top elegant, cu dantela si o pereche de pantofi cu platforma, care iti adauga cativa centimetri in plus.

Desi stilul casual este unul permisiv, lasa deoparte bluzele si tricourile prea decoltate, care iti lasa la vedere lenjeria intima sau spatele. Nici cu accesoriile nu este bine sa exagerezi, indiferent daca vorbim despre bijuterii sau esarfe. Pastreaza un look curat si relaxat, cu ajutorul obiectelor vestimentare corecte si a accesoriilor potrivite.

Nu stii cu ce sa te imbraci in zilele de vara? Tine cont de sugestiile noastre si compune tinute potrivite, cu care nu vei da gres.

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare