Pentru ea

#haine #imprimeu # vara 2020

Vara 2020. Haine confortabile care nu pot lipsi din dulapul tau in acest sezon

 

In aceasta vara, piesele care nu ar trebui sa lipseasca din dulapul tau, in afara de hainele de baza, sunt tinute aflate in tendinte si la moda in acest an.

Pe langa faptul ca esti o femeie eleganta, este necesar sa fii si o femeie practica, sa arati bine chiar si in acele zile mai grele.  Iata cateva optiuni potrivite pentru toate siluetele:

Imbracaminte draguta si confortabila pentru acest sezon

Rochie tricou

Acest tip de rochie este una dintre cele mai confortabile vara, pentru ca este lejera, dar fara  sa-ti ascunda formele. Te poti simti confortabil si la moda in aceasta rochie realizata din bumbac sau matase, cu sau fara maneci. Poart-o cu adidasi albi, cu talpa joasa si un sacou din denim.

Imprimeul Vichy

Imprimeul Vichy sau gingham, cu patratele mici si carouri, este unul retro, dar care nu se va demoda niciodata. Se gaseste pe jachete sau pe rochii lejere.  Acest tip de imprimeu este putin mai formal si il poti combina intr-un otfits casual. Mai ales ca imprimeul Vichy este practic si usor de combinat.

Seturi cu imprimeuri

Topurile si pantalonii, fustele sau pantalonii scurti vor fi mai indraznete cu imprimeuri artistice si culori vii. O femeie eleganta risca mereu cand vine vorba de tinute, asa ca in aceasta vara nu ar trebui sa-ti lipseasca astfel de tinute.

Bermude din denim

Bermudele largi din denim sunt elemente de baza in aceasta vara. Datorita tusei retro, acest articol de imbracaminte nu ar trebui sa lipseasca din dulapul tau pentru a te bucura de aceasta vara.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare