Pentru ea

#tinute #bagaj #vacanta

Un bagaj de vacanta stylish

 

Haine aruncate pe pat, perechi de incaltaminte rasfirate pe podea si probabil partenerul de viata care se uita impacientat la tine, intrebandu-se unde vor incapea toate lucrurile acelea. Este doar unul dintre scenariile posibile pentru momentul acela sublim: pregatirea bagajului inainte de a pleca in vacanta. E un fel de preview al vacantei, in care tu deja iti imaginezi ce vei face in fiecare zi, visezi la toate locurile pe care le vei descoperi la pas tihnit si asa usor, usor, iti construiesti garderoba de vacanta.

Indiferent de stilul pe care il abordezi, un pont este sa iti alegi acele articole vestimentare cu ajutorul carora poti crea cat mai multe mix-uri cool. O fusta cu imprimeu floral precum cea din colectia Tommy Jeans este extrem de versatila. In timpul zilei o poti accesoriza cu o bluza vaporoasa si o pereche de sandale, iar cand se lasa racoarea serii, se combina perfect cu un hanorac si o pereche de incaltaminte sport.

Urban chic poti sa fii si purtand item-uri sport care iti ofera nu doar confort dar si un look stylish. Alege item-uri in culori pastelate care exprima relaxare si mixeaza-le in outfit-uri ce vor deveni un game stopper incredibil. Colectia Tommy Sport sau articolele sport Tommy Hilfiger sunt sursa perfecta pentru produse care complimenteaza orice tip de silueta. Cu un strop de inspiratie vei alcatui tinute wow, proaspete, fix ceea ce iti trebuie in vacanta.

Daca esti genul care prefera un stil clean si usor clasic, iesind din anonimat prin culori vii si jucause te vei regasi in colectia Tommy Jeans. O pereche de jeans roz prafuit, un tricou lejer alb si o pereche de espadrile si esti gata sa pornesti intr-o noua aventura.

Si daca ai decis sa pleci in vacanta in formula extinsa alaturi de micii nazdravani, trebuie sa te asiguri ca si in bagajul lor se gasesc item-uri care sa-i ajute sa exploreze in voie si sa se bucure de adrenalina. O cromatica pastelata si delicioasa li s-ar potrivi de minune. Opteaza pentru articole din bumbac sau panza, creand outfit-uri efervescente. Nu uita sa pui si un hanorac stil preppy sau sport pentru serile racoroase cand distractia e si mai in toi pentru cei mici. Inspira-te din colectia Tommy Kids si vei contura cele mai cool look-uri casual pentru copiii tai.

Descopera toate colectiile Tommy Hilfiger in magazinele selectionate din Romania. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului