Pentru ea

#ceasmania.ro

Tu cum rezisti plictiselii?

Vremea friguroasa si neprietenoasa ne impiedica sa petrecem prea mult timp pe afara, astfel incat dupa amiezile si weekendurile noastre se consuma mai mult in interiorul caminului. Este acesta un lucru care va face placere sau faceti parte din categoria oamenilor care se plictisesc usor? Noi va dam cateva idei pentru a petrece timpul in mod placut si util.

 

Acum este momentul sa cititi cartea aceea de 400 de pagini pe care ati tot amanat-o din lipsa de timp. Sau poate sa ajungeti la zi cu serialul preferat, asezate confortabil pe canapea, intr-o patura si cu o cana de ceai sau cafea care sa va incalzeasca. Tot acum este momentul sa va reorganizati garderoba si sa faceti o lista cu ce va lipseste, precum si sa incropiti noi combinatii ale pieselor deja existente in dulapul dumneavoastra. La fel se intampla si in cazul accesoriilor. Exista unele piese care nu se demodeaza niciodata, cum sunt niste ceasuri demana clasice sau bijuteriile elegante din aur, insa puteti renunta la gablonturile de calitate indoielnica.

Aveti timp sa faceti curatenia pe care vi-o promiteti de mult timp, precum si sa invatati sa gatiti noi feluri de mancare. Daca va ies pastele acelea minunate, e cazul sa va invitati si prietenii la masa, pentru a petrece o dupa amiaza in compania celor dragi. Poate e si vreo ocazie speciala, aniversarea casatoriei, ziua de nastere a iubitului sau o avansare la munca? Surprindeti-va perechea cu un ceas barbatesc elegant si petreceti o seara romantica care sa va aminteasca de ce v-ati indragostit.

Nu in ultimul rand, aveti timp pentru putin shopping online. Cocotate in varful patului, cu laptopul in brate, dati-va voie sa navigati pe site-uri fashion, pana cand va hotarati asupra unor obiecte de mult dorite. Fie ca va comandati o geanta de firma la reduceri, fie ca sunteti cu ochii pe colectiile de ceasuri Guess sau, mai curajoase, alegeti sa cumparati haine fara sa le probati, online-ul este mai mult decat ofertant, iar zilele de iarna vor trece mai usor in asteptarea cadoului de la voi…pentru voi!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din stil-feminin

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare